12. května 2016 • 11:12

Ščasný po prohře s Brnem: Na hráčích cítím, že už potřebují volno

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Brně prohráli 0:1, zato ale sparťané uhájili druhou příčku zaručující 3. předkolo Ligy mistrů. Mladá Boleslav totiž nezvládla duel s Bohemians. „Převažuje spíš uklidnění v tom smyslu, že máme jistou účast v kvalifikaci LM,“ přiznal po utkání trenér Sparty Zdeněk Ščasný, který by už nejraději poslal svěřence na dovolenou.



„Pocity jsou smíšené. Nemáme samozřejmě radost, že jsme prohráli. Upřímně, na hráčích cítím, že už potřebují volno,“ prohlásil po utkání v Brně Zdeněk Ščasný.

Sparta prožila náročné jaro, kdy ligové zápasy střídala utkání v Evropské lize či MOL Cupu. Bez pořádného tréninku – nic snadného. To se na jejím výkonu podepsalo v řadě zápasů, včetně toho posledního.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Sparta 1:0. I přes prohru má Sparta druhé místo
Video se připravuje ...

„Hráli jsme jen třicet metrů od vápna. Byly tam situace, které jsme měli vyřešit líp. Několik nepohlídaných ofsajdů a šance, které jsme řešili špatně. Náš tým to musí zvládat lépe. Hlavně si nesmíme nechat dát takový gól,“ uvedl Ščasný.

Pozitivem pro Spartu byla ligová premiéra nadějného stopera Milana Piška, který nahradil v základní sestavě Jakuba Brabce. A podle kouče podal slušný výkon.

„Chvíli mu trvalo, než si srovnal rozehrávku. Také se musel vypořádat s Jakubem Řezníčkem, který je chytrý a věděl, jak se na něj natlačit. Ale ve druhé půli neměl téměř žádnou práci, celkově jeho první ligový start hodnotím pozitivně,“ dodal Ščasný.

Alois Hyčka z Brna se raduje z gólu do sítě Sparty. Zbrojovka vyhrála 1:0.
Alois Hyčka z Brna se raduje z gólu do sítě Sparty. Zbrojovka vyhrála 1:0.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud