26. května 2016 • 18:40

Zmatený jako Kuka. Nový kouč Pivarník pletl Plzeň se Žižkovem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při jmenování trenéra Romana Pivarníka došlo v Plzni i na vtipnou situaci. Nový kouč mistrovského celku během tiskové konference hned dvakrát zaměnil plzeňskou Viktorii za tu pražskou ze Žižkova. Jeho přítomní nadřízení se smáli, Pivarník svůj omyl ihned omlouval. "To odbouráme," ujistil generální manažer klubu Adolf Šádek. Podobně se na západě Čech před třemi lety uvedl i Pavel Kuka, když nastupoval jako člen klubového managementu.



Pivarníkovi se během své inaugurace v Plzni povedla vtipná záměna hned dvakrát. "Spolehnu se na trenéry, kteří mi pomohli, abychom se do Viktorky Žižkov dostali," odpovídal na jeden z dotazů s vážným výrazem.

V tu chvíli ho vedle sedící generální manažer Plzně chytil za krk a důrazně mu připomněl, že začíná pracovat v Plzni, ne v tradičním pražském týmu, který však nyní působí až ve třetí lize. "Tak co mám říkat," zarazil se s rozpačitým úsměvem Pivarník poté, co si přeřek uvědomil. "Asi je to tím, že v Bohemce k nám strkali Žižkov," snažil se omluvit svou chybu.

Šádek se jen chytal za hlavu. Pivarník totiž není jediný, kdo ve svém prvním dnu v Plzni podobnou záměnu udělal. Stejně se "předvedl" i Pavel Kuka, když byl před třemi lety uváděn jako nový člen plzeňského managementu. V klubu vydržel dva roky do ledna 2015.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Pivarník plete Viktorii Plzeň a Žižkov
Video se připravuje ...

Pivarník o nabídce Plzně: Vzal jsem si čas, ale rozhodnutý jsem byl hned
Video se připravuje ...

Paclík: O odchodu Krejčího jsme jednali celé jaro. Bohemka nadšená nebyla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud