17. června 2016 • 17:14

Acosta neposílí Plzeň! Přestup zatrhl jeho klub v Uruguayi

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě ve středu se to zdálo jako hotová věc. Přestup ofenzivního záložníka Rafaela Acosty, jenž v této sezoně hostoval v Bohemians, do Plzně byl téměř potvrzen. Nakonec k němu ovšem nedojde. Vedení uruguayského klubu Atenas, kde má hráč platný kontrakt, s jeho odchodem na západ Čech nesouhlasil. Snaha plzeňského vedení tak skončila u ledu.



V polovině týdne při tom bylo všechno na dobré cestě. Zatímco hráči Viktorie ve středu zahájili letní přípravu na novou sezonu, Acosta přímo ve Štruncových sadech dojednával poslední detaily svého přestupu do Plzně. „Hráč i Viktoria byli na všem domluvení, mělo se to za hotovou věc,“ uvedl pro iSport.cz zdroj dobře obeznámený s fungováním západočeského klubu.

Do hry se ovšem vložil uruguayský celek Atenas, ve kterém má pravý křídelník stále platný kontrakt. A verdikt z Jižní Ameriky byl rezolutní. K žádnému přestupu nedojde, Atenas svého hráče do Plzně neuvolnil. Vedení Viktorie proto nezbylo nic jiného, než se s vidinou Acostova příchodu rozloučit.

25letý záložník má za sebou solidní sezonu, v dresu Bohemians odehrál dohromady 25 zápasů a vstřelil šest branek.

Bohemians - Mladá Boleslav: Acosta navyšuje skóre na 2:0
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud