Stanislav Hrabě
22. června 2016 • 13:06

Škoda do Rakouska za Slavií nepřijede, potřebuje dovolenou, ví trenér Uhrin

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BRUCKU | Slavia Praha zahájila zahraniční soustředění v Rakousku bez svého nejlepšího střelce Milana Škody, který reprezentoval Českou republiku na mistrovství Evropy ve Francii. A třebaže výběr trenéra Pavla Vrby nepostoupil do osmifinále, obávaný kanonýr slávistickou ofenzívu v Rakousku, kde ji čekají ještě tři přípravné zápasy, neposílí.



„Musím se s ním dohodnout, kdy se připojí,“ říká trenér Dušan Uhrin mladší . „Potřebuje ovšem nejdříve dovolenou, tak mu jí dáme,“ ví, co je hráči prospěšné. „Normálně by potřeboval čtrnáct dní, ale na to nemáme čas. Uvidíme. Musíme se dohodnout,“ přemítá nad datem, kdy přivítá svého střelce.

Škodovu účast na evropském šampionátu do přípravy na novou sezonu nezačleňuje. „Určitě se neflákali, ale že by mezi zápasy hodně trénovali, to také ne,“ zvažuje slávistický kouč. „Do přípravy se to počítat nedá,“ tvrdí přesvědčivě. „Ale Milan je profesionál, záleží, jestli nepřibral, jestli nemá nějaké zranění, jak se cítí. V nějakém rytmu byl, musím ho ovšem nejdříve vidět,“ věří, že se mu Škoda vrátí v dobrém stavu.

Podívejte se, jak fotbalová Slavia trénuje v Rakousku
Video se připravuje ...

I psychickém.  „Snad je v pohodě, nicméně jsem i já očekával, že proti Turecku bude hrát od začátku a může být i trochu zklamaný. Základní sestava by mu psychicky pomohla,“ vžívá se do pocitů svého svěřence.

Do Rakouska na soustředění, které končí 28. června, však Škoda nedorazí. Potřebuje dovolenou. Na pohárová klání v 3. předkole Evropské ligy (14. a 21. července) už by měl být ovšem nachystán.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud