16. července 2016 • 14:55

Škoda zůstává ve Slavii! Tvrdík mu nabídl skvělé podmínky, přiznal agent

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco ve čtvrtek museli po prohře v Tallinnu fanoušci Slavie smutnit, tentokrát mají důvod k radosti. Předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík na Twitteru potvrdil, že útočník Milan Škoda zůstává ve Slavii. V Číně se totiž v pátek večer definitivně zavřelo přestupové okno. Podle hráčova agenta nabídl Tvrdík Škodovi výjimečné podmínky.



Milan Škoda zatím po konci minulé sezony slávistický dres neoblékl. Kvůli účasti na EURO měl delší dovolenou a poté se jednalo o jeho přestupu do Číny. Proto vytáhlý kanonýr neodcestoval s týmem ani do Tallinnu, kde Slavia hrála 2. předkolo Evropské ligy.

Většina fanoušků už se smiřovala s tím, že oblíbený útočník klub opustí. Ostatně tuto možnost měl už v zimě, ale Slavia mu odchod za exotikou zatrhla. Tentokrát ale avizovala, že má Škoda na přestup morální právo.

Z přestupu do Číny ovšem nakonec sešlo. Tamní přestupové okno se v pátek večer zavřelo a dnes Škodovo setrvání potvrdil místopředseda Slavie Jaroslav Tvrdík.

„Ve čtvrtek na trávníku Milan Škoda i Gino van Kessel (posila z Trenčína). Milan zůstává na další tři roky. Děkuji Milane, věřím v plný Eden,“ napsal slávistický boss na Twitter.


"Je to tak, pan Tvrdík nabídl Milanovi podmínky, jaké nepamatuju. Jsou výjimečné, ale domluvili jsme se na tom, že je nijak blíže už specifikovat nebudeme," řekl pro Aktuálně.cz Škodův agent Jiří Stejskal. "Navíc mu pan Tvrdík nabídl, že ho jako hosta může vzít s sebou na návštěvu do Číny, do dvou tří tamních klubů, aby se Milan mohl na místě rozmyslet, jestli by tam třeba v zimě chtěl odejít, nebo ne," dodal.

Slavia tak půjde do důležité odvety s Levadií Tallinn posílená oproti prvnímu utkání o dva útočníky. Palebná síla bude potřeba, favorit totiž bude muset v odvetě smazat manko po první prohře 1:3 v Estonsku.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud