27. července 2016 • 13:40

Kušnír a Podaný podepsali Dukle! Bývalí sparťané uspěli na testech

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Dukly těsně před startem sezony posílili Ondřej Kušnír a Jakub Podaný. Bývalí hráči Sparty se na Julisce po dvoutýdenních testech upsali na dva roky. Pro Duklu jde o posílení obou krajů sestavy.



Dvaatřicetiletý Kušnír má na kontě i starty za národní tým. Kromě Sparty působil také na Žižkově, Liberci, Olomouci, Kostonaji a naposledy v Rapidu Bukurešť. Nyní jako volný hráč přichází do Dukly. Nastupovat by měl hlavně jako pravý bek.

"Klubové cíle jsou jasné, proto tu jsem. Věřím, že nám to bude šlapat a že se budeme držet v horní polovině tabulky. Vím, že to nebude lehké, ale stát se může cokoliv," řekl Kušnír pro klubový web.

Devětadvacetiletý Podaný je odchovancem Sparty, ale na Letné se natrvalo neprosadil. Na hostováních hrával v Bohemians, Senici, Teplicích, Olomouci, kyperském Kallonis a je také indickým mistrem s Kalkatou. Naposledy hrál za Slovan Bratislava.

"Chci pomoci klubu s cíli, které si vytyčil. Byl jsem s nimi seznámený, s tím jsem sem šel. A doufám, že se nám je podaří naplnit. Ta cesta bude dlouhá, ale co jsem tu měl možnost za těch čtrnáct dní vidět, tak nemám strach a věřím, že budeme úspěšní," dodal levý bek či záložník.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud