7. srpna 2016 • 22:09

Fatai odchází, potvrdil Ščasný. Sparta možná v pondělí odhalí posilu

Autor: pj, pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Kehinde Fatai opouští pražskou Spartu. Přestup potvrdil trenér Zdeněk Ščasný po bezgólové remíze v Teplicích, kam ani nigerijský fotbalista s týmem necestoval. Zkušený kouč ovšem zároveň nevyloučil jednu posilu, kterou by Sparta mohla oznámit už v pondělí.



Ščasný prozradil Fataiův úmysl odejít už po vyřazení z předkola Ligy mistrů, po zápase v Teplicích už je to naprosto jasné. „Vedení je na jeho odchodu domluvené, jen to není technicky dořešené. Z toho důvodu už jsem ho na zápas nebral,“ oznámil trenér.

Podle informací iSport.cz by měl Fatai zamířit do ruské Ufy, kam už v létě odešel z Viktorie Plzeň záložník Ondřej Vaněk.

Zájem byl v posledních dnech a týdnech i o další hráče Sparty. Obránce Jakuba Brabce lovily belgické kluby, Tiémoka Konatého zase chtěla Steaua Bukurešť. „Žádný odchod kromě Fataie ale už nepředpokládám,“ odmítl Ščasný.

Sparta by naopak mohla brzy představit novou posilu. „Příchod jednoho hráče není (v pondělí) vyloučen,“ potvrdil kouč Letenských. Přestup ale spěchá, je reálné, že bude oznámen v nejbližších hodinách, aby Sparta stihla uzavřít soupisku pro Evropskou ligu.

Pražský tým zatím během tohoto přestupového období přivedl kromě návratů z hostování Michala Kadlece z Fenerbahce, Daniela Holzera z Ostravy a mladého brankáře Viktora Budinského z Vlašimi, který ale bude v této sezoně hostovat v Bohemians 1905.

Sparta má nadále zájem o Tomáše Rosického, který je volným hráčem, ale svou budoucnost si rozmýšlí. Rovněž by ráda získala útočníka Midtjyllandu Václava Kadlece, jenže s ním dánský klub v tuto chvíli evidentně počítá.

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Sparta 0:0. Domácí trefili břevno, hostující Zahustel tyč
Video se připravuje ...

Zklamaní fotbalisté Sparty po remíze 0:0 v Teplicích
Zklamaní fotbalisté Sparty po remíze 0:0 v Teplicích

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud