8. srpna 2016 • 13:40

Fatai ve Spartě? Podívejte se na góly, luxusní kličku i spálení nemožného

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
  • Působení útočníka Kehindeho Fataie na Letné končí už po jednom rocePůsobení útočníka Kehindeho Fataie na Letné končí už po jednom roceFOTO: Dominik Bakeš (Sport)

    Loni na Letné podepsal smlouvu na tři roky, nakonec Kehinde Fatai opouští Spartu už po jednom roce. Odchod nigerijského útočníka potvrdil trenér Zdeněk Ščasný po nedělní remíze 0:0 v Teplicích, podle informací deníku Sport má namířeno do ruské Ufy. Během svého působení ve Spartě si Fatai připsal 24 ligových zápasů a osm gólů. Podívejte se, co všechno v jejím dresu ukázal.

  • První gól (červenec 2015)

    Podívejte se na góly Sparty proti Třinci. Trefil se Fatai i Steinhöfer
    Video se připravuje ...

    Na první zásah nečekal Fatai ve Spartě dlouho. Trefil se hned v prvním přípravném zápase proti Třinci (5:0) na Strahově.

  • První ligový gól (srpen 2015)

    Sparta - Ostrava: Gól Kehindeho Fataie na 3:1
    Video se připravuje ...

    Také v lize dlouho Fatai neotálel. Trefil se hned při svém druhém startu. Doma proti Ostravě zvyšoval v samotném závěru proti Baníku Ostrava na konečných 3:1.

  • Parádní klička proti Thunu (srpen 2015)

    Sparta - Thun: Fataiova parádní klička
    Video se připravuje ...

    V předkole Evropské ligy si v domácím utkání proti Thunu (3:1) zasloužil potlesk tribun za elegantní kličku, díky níž se protáhl k centru u postranní čáry.

  • Tři dvougólové zápasy (podzim 2015)

    Sparta - Slovácko: Gól Fataie na 1:0. Přihrála mu tyčka
    Video se připravuje ...

    V utkáních proti Slovácku (4:0), v Příbrami (4:0) a s Teplicemi (3:1) vstřelil Fatai dva góly a v závěru podzimu se jedinkrát natrvalo usadil v základní sestavě. Podívejte se na trefu proti Slovácku, před kterou si míč nejdřív „přihrál“ o tyčku.

  • Největší spálená šance (říjen 2015)

    Sparta - Bohemians: Fatai spálil nemožné, netrefil prázdnou branku
    Video se připravuje ...

    Takováhle tutovka by se měla dávat. V utkání proti Bohemians 1905 dokázal Fatai minout z bezprostřední blízkosti, ačkoliv měl před sebou pouze odkrytou branku. Po výhře 3:1 ho nakonec zahozená šance tolik mrzet nemusela.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud