Richard Šíma
12. srpna 2016 • 13:56

Karviná posiluje: Získala stopera Košťála, ze Slavie přichází nadějný bek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nováček z Karviné před sobotním utkáním v Mladé Boleslavi vcelku zajímavě posílil obranu. Na hostování získal zkušeného stopera Pavla Košťála. A k tomu i talentovaného pravého obránce Slavie Libora Holíka. Oba by se teoreticky mohli v Mladé Boleslavi objevit v základní sestavě.



Pavel Košťál zamířil po uplynulé sezoně z Brna do slovenské Senice, kam si ho přivedl český trenér Aleš Čvančara. Ten ale po prvním kole v Senici skončil a ze sestavy vypadl také zkušený exbrněnský bek.

„Jsme rádi, že jsme ho získali. Měli jsme v podstatě jen dva zkušené stopery Dreksu a Hoška. A to je na první ligu moc málo,“ pravil karvinský trenér Jozef Weber, jehož zjevně vylekal pětigólový příděl, který jeho tým utržil v prvním kole v Jablonci. „Řada situací se tam dala řešit jinak,“ poznamenal ještě směrem k vysoké porážce Weber s tím, že o Košťála měla Karviná eminentní zájem už v létě. Jenže hráč upřednostnil právě Senici.

Jestli se Košťál nebo Holík objeví už v sobotním utkání v Mladé Boleslavi, nechce Weber prozradit. „Ještě sami nejsme rozhodnuti, máme před sebou ještě nejméně jeden trénink, takže na konečný verdikt máme dost času,“ dodal trenér, jehož tým inkasoval v prvních dvou kolech šest gólů.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud