Michal Koštuřík
22. srpna 2016 • 19:05

Už jsem hlavou v Plzni, hlásí Poznar. Zlín hledá náhradu za kapitána

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Životní nabídka. Tak vnímá útočník Tomáš Poznar laso z Plzně, kterému nemá sílu a chuť odolat. Stejně jako Zlín, jenž svému kapitánovi nemíní bránit k posunu v kariéře. Přestup bude podle informací isport.cz oficiálně uzavřený ještě tento týden. „Je pro mě obrovská čest, že mě takový klub oslovil. Hlavou už jsem v Plzni,“ oznámil dnes večer sedmadvacetiletý zlínský odchovanec.



Odpoledne zasedl za jednací stůl s vedením Fastavu. Nadřízeným oznámil, že má zájem do týmu mistra odejít. Navzdory platné smlouvě a pevné pozici v kádru aktuálně druhého celku ePojišťění.cz ligy.

„Taková nabídka může přijít jednou za kariéru. Doufám, že se to co nejrychleji vyřeší. S agentem jsem furt v kontaktu,“ vyznal se Poznar, jenž ve čtyřech podzimních kolech dvakrát skóroval.

O víkendu srazil svou trefou právě Plzeň. A jednání o přestupu na západ Čech začala finišovat. „Sondovali situaci delší dobu, ale teď to dostalo spád,“ informoval isport.cz urostlý útočník, jenž hraje nejvyšší soutěž teprve druhým rokem.

Přesto o něj stály kromě úřadujícího šampiona také Slavia a Liberec. Na severu Čech byl Poznar pro kouče Jindřicha Trpišovského jednou z přestupových priorit. „Bylo to pořád otevřené, ale kluby nemohly najít společnou řeč. Plzeň byla přímočařejší a hladovější,“ nastínil pozadí transferu, který už podle našich informací nic nezhatí.

Transfer ještě ale úplně dotažený není. „Zatím nikam nejde,“ uvedl manažer Zdeněk Grygera. „Oficiální nabídku Plzně máme, ale musíme to probrat se všemi členy představenstva. Aby všichni znali podmínky obchodu,“ doplnil.

Tohle je ale formalita. Ve Zlíně už začínají řešit náhradu za elitního borce. „Určitě bychom chtěli místo něj přivést kvalitního hráče,“ přitakal Grygera. Součástí dohody s Plzní má být příchod záložníka Davida Štípka, jenž zatím na Moravě hostuje. „Mohlo by to tak být,“ potvrdil manažer. Je možné, že klub bude z kádru mistra žádat také útočníka. Buď Jana Holendu anebo Michala Krmenčíka.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Zlín 0:2. Mistr padl, hosté válí
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud