23. srpna 2016 • 14:06

Dosoudil je v pasti. Příbram neplní smlouvu a stoper neví, co s ním bude

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho jméno v příbramském kádru chybí. Klub v červenci na svých stránkách uvedl, že stoper Radek Dosoudil zůstává bez angažmá, podle informací serveru iSport.cz s ním ale vedení Středočechů nerozvázalo smlouvu a musí vůči němu dál plnit svoje závazky. Jenže je prý neplní, Dosoudil s týmem ani netrénuje a čeká, co s ním bude.



Do Příbrami přišel před rokem jako volný hráč, který se naposledy udržoval v třetiligových Benátkách nad Jizerou. V následující sezoně odehrál v první lize patnáct zápasů, naposledy za Středočechy naskočil v předposledním kole do utkání Příbram-Slavia (1:3).

Od té doby jako by se po něm zaprášilo. Radek Dosoudil z kádru zmizel, přitom jeho profesionální smlouva platná od 1. 7. 2015 stále běží a má trvanlivost do 30. 6. 2018. Ukončena dosud nebyla.

Česká asociace fotbalových hráčů už proto zahájila kroky proti jednání Příbrami a podala na FAČR podnět na zahájení rozhodčího řízení 11. srpna.

„Rozhodli jsme se to řešit přes sbor rozhodců, protože klub dosud na naše urgence nereagoval,“ uvedla Markéta Haindlová, předsedkyně ČAFH.



Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud