Jiří Punčochář
27. srpna 2016 • 21:20

Polákovy MOMENTY ve Zbrojovce. Neomylný v poli a klíčový gól!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve velkém stylu zvládl Jan Polák svůj první zápas po návratu do Zbrojovky Brno. Jediným gólem zápasu zařídil výhru nad Slováckem, ve středu pole byl téměř neomylný a zvládl celých devadesát minut. S červenobílou šálou na krku odcházel z hřiště v Králově Poli za velkého potlesku jako král.



Symbolicky s návratem někdejší hvězdy zažila Zbrojovka Brno první letošní ligové vítězství. Jan Polák jí ho vystřelil na začátku druhého poločasu po rohovém kopu.

„Asi jsem si lepší start nemohl představit. Jsme hlavně rádi, že jsme vyhráli, protože z posledních tří zápasů jsme brali vždy jen po bodu. Ty jsou taky důležité, hlavně zvenku, ale tímto vítězstvím jsme se trochu odpíchli,“ pochvaloval si muž s kapitánskou páskou.

Co všechno zkušený hráč a bývalý reprezentant v prvním ligovém utkání po návratu do Česka stihl?

Brno - Slovácko: Návrat kapitána! Polák poslal Zbrojovku do vedení
Video se připravuje ...

Polákovy momenty

3. S kapitánskou páskou hrající navrátilec obehrál hezkou patičkou ve středu hřiště Havlíka a fanoušci mu ihned srdečně tleskají.

6. Dává o sobě vědět elegantním obloučkem, jímž poslal přihrávku po lajně.

33. Šikovným způsobem posílá od vlastního pokutového území přihrávku dopředu a zakládá tak akci, z níž byla šance Lutonského.

46. Do druhé půle vstupuje Polák aktivněji než do první, krátce po sobě se mu daří dostat mužstvo do tempa zvládnutými akcemi kolem půlící čáry.

47. Rohový kop padá přesně na jeho nohu a zkušený záložník už ví, jak se v takové situaci v pokutovém území zachovat – po zemi otvírá skóre.

65. Fauluje ho Kerbr, vidí za zákrok žlutou kartu.

86. Zkušeně zastavuje Koného, který se domnívá, že je faulovaný. V duchu výkonu během celého zápasu posílá Polák okamžitě míč kolmo před sebe.

89. Pouští se sám do výpadu, pokus o založení útoku končí nepřesností a autovým vhazováním.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Slovácko 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud