28. srpna 2016 • 20:42

Vůch mohl dát gól, ale simuloval. Má to dohrát a zkouší tohle, zuřil Trpišovský

Autor: pod, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se teda nepovedlo. Záložník Liberce Egon Vůch předvedl v utkání ePojisteni.cz ligy na půdě Příbrami trapné divadlo. Pětadvacetiletý fotbalista si zkoušel vymodlit penaltu, přestože mohl skórovat do prázdné branky. Tím pořádně vytočil trenéra Slovanu Jindřicha Trpišovského.



Vůch v prvním poločase postupoval sám na gólmana Hrušku, udělal mu kličku, ovšem místo zakončení do prázdné branky zkoušel nasimulovat penaltu. Sudí to postřehnul a udělil mu za to žlutou kartu.

„Místo toho, aby situaci dohrál, tak zkouší tohle. Ani tady nemohu říct, co jsem mu na to v poločase řekl. Nemám tyhle věci rád, zvlášť u mých hráčů,“ kritizoval Vůcha trenér Jindřich Trpišovský.

Příbram - Liberec: Vůch mohl dát gól, ale radši simuloval. Dostal žlutou!
Video se připravuje ...

Liberecký záložník navíc ještě chvíli předtím neproměnil velkou šanci, když přestřelil branku domácích. Své dvě zaváhání napravil po změně stran, kdy našel před brankou Hovorku a ten hlavou v pádu poslal Liberec do vedení.

Příbram - Liberec: Velká šance Egona Vůcha! Bránu ale přestřelil
Video se připravuje ...

„Po přímáku se to odrazilo k Egonovi, ten mě naštěstí viděl a hlavou jsem to nějak nasměroval na branku a padlo to tam. Ale byla tam i situace, kdy jsem si mohl dát vlastní gól, bylo to kousek, ale naštěstí to šlo vedle," řekl Hovorka.

V závěru se ovšem potvrdilo, že tohle nebyl zápas Egona Vůcha. Záložník Slovanu totiž zazdil nadějný brejk čtyři na dva. Přesto nakonec Liberec v Příbrami zvítězil 1:0.

Příbram - Liberec: Gól! Hovorka otevírá skóre utkání
Video se připravuje ...

„Jsme rádi, že jsme vyhráli, protože po tom, co jsme obětovali začátek sezony pro postup do Evropské ligy, jsme se potřebovali chytit. Z fotbalu bolely oči, ale uválčili jsme to na morál a jsme rádi, že jsme ten jeden gól dali a přežili šance domácích. Doufám, že se to teď srovná a budeme mít klid,“ hodnotil Trpišovský.

„Kdyby se nám tento týden nepovedl, tak bychom nebyli v Evropské lize a hráli bychom o záchranu. Byly to asi tři nejtěžší dny za mého působení v Liberci. Chci poděkovat hráčům, že neslavili postup a dokázali se připravit. Je vidět, že to mají v hlavě srovnané, dodal.

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Liberec 0:1. Domácí stále čekají na výhru i vstřelený gól
Video se připravuje ...

Trenér Petr Rada poprvé vedl Příbram
Trenér Petr Rada poprvé vedl Příbram

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud