30. srpna 2016 • 23:37

Kozel je pro Slavii variantou číslo jedna. Klub s trenérem jedná

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luboš Kozel by se mohl stát brzy novým trenérem Slavie. Současný kouč reprezentační osmnáctky je pro vedení pražského klubu prioritou. Ovšem smlouva i přes čerstvé spekulace ještě podepsána není.



Podle serveru efotbal.cz se Luboš Kozel již stal novým trenérem Slavie. Jak deník Sport již informoval, Kozel je skutečně pro Slavii variantou číslo jedna. Obě strany vstoupily do jednání, nicméně podle důvěryhodných informací iSport.cz smlouva podepsaná v úterý večer nebyla. Ani klub tuto zprávu oficiálně nekomentoval.

Pětačtyřicetiletý Kozel po minulé ligové sezoně skončil na lavičce pražské Dukly a od té doby působil u reprezentace do 18 let. Podle efotbal.cz měl ale u mládežnického národního týmu výstupní klauzuli ve smlouvě, kterou může uplatnit.

Slavia nemá trenéra od pondělí, kdy vedení odvolalo kvůli neuspokojivé hře a výsledkům Uhrina mladšího. Pražané jsou v tabulce nejvyšší soutěže desátí a ztrácejí osm bodů na první místo. Mají ale k dobru odložený zápas prvního kola v Brně. V kvalifikaci Evropské ligy přešli přes Levadii Tallinn a Rio Ave, ve 4. předkole však vypadli po výsledcích 0:3 doma a 0:3 venku s Anderlechtem Brusel.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud