Jan Podroužek
31. srpna 2016 • 20:10

Kozel do Slavie nejde, klub hrozí kvůli úniku informací o jeho platu

Autor: Jan Podroužek, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skoro hotovo. Nebo ne... A teď definitivní konec. Situace kolem Luboše Kozla a jeho přesunu do Slavie připomínala spíš horskou dráhu. Zatímco zpočátku se spekulovalo, že Slavii už v podstatě trénuje, postupně vše nabralo opačné obrátky a nyní už je jasno, že Kozel zůstává u reprezentační osmnáctky a v Edenu musí hledat jinde.



Údajně v případě Kozla mělo chybět jen doladění některých detailů. Podle informací deníku Sport už v úterý mezi ním a Slavií došlo k dohodě, kterou však bývalý kouč Dukly ve středu odvolal. Celá věc ale nikdy nebyla uzavřená, Luboš Kozel Slavii nic nepodepsal. Jednat se mělo o realizačním týmu, možná o osobě sportovního ředitele.

Slavia v prohlášení na svých internetových stránkách dnes v poledne také popřela, že by dohoda s Kozlem už byla uzavřená. Navíc ji rozladil únik informací o údajných platových podmínkách, které zveřejnil server efotbal.cz. Podle něj měl Kozel dostat od Slavie nabídku na 400 tisíc korun měsíčně se stotisícovým bonusem za každé ligové vítězství.

„V případě, že by se potvrdilo, že se jedná o úmyslné poškození SK Slavia Praha, vypovíme naše partnerství s FAČR,“ řekl zástupce majoritního čínského vlastníka Tomáš Bůzek.

Fotbalová asociace se proti takovému obvinění ohradila. "FAČR se na údajném úniku informací nemohla podílet, neboť neobdržela od klubu SK Slavia Praha žádnou oficiální výzvu k jednání za účasti všech tří stran. Nikdo z FAČR ani logicky nebyl účasten jednání ohledně finančních podmínek plánovaného kontraktu. Informace, které se objevily v médiích, proto pochopitelně nemohly pocházet ze strany FAČR,“ uvádí se v prohlášení Fotbalové asociace.

Vše nicméně vyvrcholilo také roztržkou mezi vedením Slavie a samotným Kozlem, který svůj ústní příslib zrušil.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 3:1. Domácí předvedli skvělý obrat po poločase
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud