Karel Häring
6. září 2016 • 17:54

Jablonec posiluje útok, přichází kapitán slovenské jednadvacítky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prvoligový Jablonec se rozhodl rozšířit konkurenci v útoku. Ze Slovanu Bratislava přivedl talentovaného útočníka Adama Zreláka. Kapitán slovenské reprezentace do jednadvaceti let podepsal se severočeským klubem smlouvu na čtyři roky.



Zrelák patří k nadějným hráčům slovenského fotbalu, ačkoliv je mu dvaadvacet let, v tamní nejvyšší soutěži už má za sebou čtyři sezony, debutoval v Ružomberku, odkud v lednu 2015 odešel do Slovanu Bratislava. „Je to perspektivní a velice talentovaný hráč, útočník, který je schopen hrát zleva i ze střední pozice,“ uvedl Pavel Paska, jenž transfer zprostředkovával.

Zrelák je kapitánem slovenské „jednadvacítky“, která s přehledem vede svou kvalifikační skupinu. On sám vstřelil v jejím průběhu pět branek, jeden gól si už připsal také při dvou startech za seniorský celek. Momentálně je zraněný a na návrat si ještě pár týdnů počká, nicméně v Jablonci jsou přesvědčeni, že je to velmi výhodná investice do budoucna. V nejvyšší slovenské soutěži si připsal 25 branek ve 102 zápasech.

Jablonec tak ještě zvýšil konkurenci v útoku, kde má k dispozici Tomáše Wágnera, Michala Doležala či Stanislava Tecla (zraněný)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud