10. září 2016 • 18:57

CELÝ SESTŘIH: Karviná - Jihlava 3:0. Nováček válí, hosté stále bez výhry

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jihlavy v šestém ligovém kole prohráli v Karviné 0:3, nedočkali se premiérového vítězství v sezoně a zůstali předposlední. V úvodním poločase se trefili Lukáš Budínský a Slovák Marek Janečka, po změně stran zvýšil Erik Puchel. Domácí nováček naplno bodoval potřetí v ročníku a poskočil na páté místo neúplné tabulky.



Karviná vstoupila do utkání lépe. Ve 12. minutě se k přímému kopu postavil Budínský a díky teči ve zdi překonal gólmana Hanuše. Domácí záložník si připsal první ligový zásah v sezoně.

Hosté častěji drželi míč a vytvořili si dvě slušné šance. Zoubele ale nejprve hlavou minul a poté sám před Laštůvkou nechal slabou střelou vyniknout brankáře Karviné.

Ligový nováček ve 28. minutě opět udeřil ze standardní situace. Míč z Budínského rohu prodloužil Hošek na Janečku, který zblízka hlavičkoval přesně.

CELÝ SESTŘIH: Karviná - Jihlava 3:0. Nováček válí
Video se připravuje ...

Jihlavští nedokázali skórovat ani krátce po pauze. Rabušic vystihl nepřesnou "malou domů", běžel sám na Laštůvku, ale ten mu kličku přečetl a míč nohou vypíchnul.

Karviná po hodině hry přidala třetí branku, když povedenou kombinaci Janečky a Budínského zakončil náhradník Puchel dalším tečovaným pokusem. Při svém druhém utkání v nejvyšší soutěži Puchel oslavil premiérový gól.

Přestože se zápas už spíš jen dohrával, Vysočina v závěru ještě zahrozila, ale Štěpánkovu ránu vytěsnil bezchybný Laštůvka a Rabušic zblízka přestřelil. Jihlava tak prodloužila sérii bez ligového gólu na 353 minut. Naopak Karviná na svém stadionu získala sedm z devíti možných bodů.

MFK Karviná - Vysočina Jihlava 3:0 (2:0)
Branky: 12. Budínský, 28. Janečka, 60. Puchel. Rozhodčí: Ardeleánu - Ratajová, Peřina. ŽK: Zelený - Hronek, Rosa. Diváci: 3518.

Karviná: Laštůvka - Holík, Dreksa, Hošek, Zelený - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský (76. Mensah), Galuška (51. Puchel) - Jurčo (85. Kovařík). Trenér: Weber.
Jihlava: Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Urdinov - Šulek (35. Ikaunieks), Urblík - Vaculík (61. Dvořák), Hronek, Zoubele (75. Štěpánek) - Rabušic. Trenér: Hipp.

Informace připravujeme

Karviná - Jihlava: Nadějná střela Štěpánka skončila v boční síťce
Video se připravuje ...

Karviná - Jihlava: Dvořákova křížná střela šla těsně mimo
Video se připravuje ...

Karviná - Jihlava: Kombinace Karviné skončila brankou Erika Puchela, 3:0
Video se připravuje ...

Karviná - Jihlava: Rabušic nepřekonal vyběhlého Laštůvku, balon jistil i Hošek
Video se připravuje ...

Karviná - Jihlava: Karviná už vede 2:0, po rohu se trefil Janečka
Video se připravuje ...

Karviná - Jihlava: Zoubele ve velké šanci selhal, zasáhl Laštůvka
Video se připravuje ...

Karviná - Jihlava: Budínského střela z přímáku letěla po teči do brány, 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud