24. září 2016 • 20:30

Zlín se vrátil do čela. Gólem pomohl Vukadinovič, který vstal z postele

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou v laufu, v lize ještě neprohráli a po výhře nad Hradcem Králové 2:0 jsou Zlínští znovu v čele ligové tabulky. Výhra nad „votroky“ nebyla snadná. Zlín narazil na trochu jiný typ soupeře a zároveň se musel v týdnu vypořádávat se zdravotními problémy některých hráčů.



„Pro nás to bylo těžké utkání. Měli jsme v týdnu nějaké zdravotní problémy, ale chtěli jsme hrát. Mužstvo je v nějakém tahu, laufu a potřebuje hrát,“ konstatoval zlínský trenér Bohumil Páník.

Jako příklad slouží Vukadin Vukadinovič, který coby střídající hráč přidal v úplném závěru gól na 2:0. „Dovezli jsme ho až těsně před zápasem, protože ležel v posteli. Ukázalo se, že to bylo správné. On se sám cítil na to, že odehraje část utkání,“ vysvětloval Páník.

Navíc se už v průběhu první půle zranil záložník Diego Živulič. „Má zlomenou zánártní kůstku nebo něco podobného, přesnou diagnózu nevím. Každopádně je to pro nás obrovský problém. Diego je výjimečný hráč včetně povahových rysů. Věřím, že stihne ještě něco odehrát. Je to borec, který se do toho zase dokáže velice rychle dostat. Takového hráče jsem v kariéře ještě neměl. Navíc je z Balkánu a má vlastnosti západního fotbalisty. Je to profík každým coulem,“ litoval nepříjemné ztráty zlínský kouč.

Zlínští navíc hráli trochu jiné utkání, před tím se měřili s pohárovými účastníky Spartou, Plzní, Libercem a Slavií nebo absolvovali vypjaté derby na Slovácku. „Jsou to jiné zápasy. Soupeř to má postavené taky na důrazu a vyhraných soubojích. Hradec má krásně postavené mužstvo,“ uznal sílu soupeře Páník.

CELÝ SESTŘIH: Hradec Králové - Zlín 0:2. Hosté stále bez prohry
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Zlín: Vukadinovič po brejku rozhodl, Zlín vede 2:0
Video se připravuje ...

Zlínský Haris Harba se chytá za hlavu po neproměněné šanci v zápase proti Hradci Králové
Zlínský Haris Harba se chytá za hlavu po neproměněné šanci v zápase proti Hradci Králové

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud