Michal Koštuřík
24. září 2016 • 20:35

Drama na Slovácku. Kouč Levý v poločase zmizel, musel do nemocnice

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kde je? Druhý poločas proti Jihlavě (1:1) odehrálo Slovácko bez svého hlavního trenéra. Stanislav Levý (58) skončil v nemocnici! Udělalo se mu nevolno a byl odvezen na vyšetření. Už hodinu po zápase byl ale opět na stadionu a v neděli se opět zapojil do přípravy.



Večer čekal kouč na podrobné výsledky. Nemělo by ale jít o nic vážného. „Je to ok,“ hlásil pro iSport.cz z lůžka Levý. „Chtěl jsem Standovi po zápase podat ruku a neviděl jsem ho. Ptal jsem se, kde je a nedostal jsem odpověď,“ popisoval jihlavský kouč Michal Bílek.

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Jihlava 1:1. Bílek zase neprohrál
Video se připravuje ...

Domácí tým dovedl k remíze asistent Michal Kordula, který měl na povel už poločasovou debatu. Pěkně ostrou. „Tým potřeboval probudit,“ líčil Kordula, který doufá v Levého rychlý návrat k mužstvu. „Věřím, že v pondělí bude s námi," přál si.

Hráči si pochopitelně všimli, že kouč po přestávce na lavičce chybí. Někdo dřív, jiný později. Rvali se i za něj. Vyrovnali na 1:1 a mělo blízko k výhře.

„Nevěděli jsme, co se s trenérem děje. Já jsem se ptal až při střídání, co s ním je,“ tvrdil záložník Luboš Kordula. V šatně po poločase to prý vypadalo tak, že Levý za týmem dorazil, ale vzápětí poodešel stranou a slovo si vzal asistent Kordula. Pak už borci svého bosse neviděli.

Ten se po vyšetření vrátil na stadion hodinu po zápase, kdy už právě s Kordulou analyzoval zápas.

Slovácko - Jihlava: GólPARÁDA! Havlík vyrovnal stav utkání
Video se připravuje ...

Slovácko - Jihlava: Gól! Přesně se trefil Ikaunieks a připsal si třetí gól v této sezoně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud