26. září 2016 • 10:30

Ščasný ve Spartě končí! Trénink po prohraném derby vedli asistenti

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bídné derby se Slavií (0:2) leccos naznačilo, v pondělí se přistoupilo ke konkrétním krokům. Zdeněk Ščasný končí angažmá ve fotbalové Spartě, dosavadní kouč se dohodl dopoledne s vedením klubu na odchodu. Vedením mužstva jsou dočasně pověřeni asistenti Stanislav Hejkal, David Holoubek a Zdeněk Svoboda. Nového kouče klub hledá.



Spartě se v probíhající sezoně nedaří. Mužstvo vypadlo ve 3. předkole Ligy mistrů se Steaou Bukurešť, probojovalo se do hlavní fáze Evropské ligy, kterou začalo porážkou 0:3 v Southamptonu. Výsledkově ztrácí i v lize, kde je na čtvrtém místě se čtyřmi výhrami, třemi remízami a jednou porážkou.

Nedělní prohra 0:2 se Slavií, navíc po velmi špatném výkonu, spustila změny v realizačním týmu. Ščasný se s vedením klubu dohodl na ukončení spolupráce v pondělí ráno, dopolední trénink už nevedl.

Jak vypadala Ščasného éra ve Spartě? Vrchol přišel na Laziu, tituly unikaly. Více čtěte ZDE>>>


Sparta má před sebou čtvrteční duel Evropské ligy s Interem Milán, následuje nedělní ligový zápas na hřišti Zbrojovky Brno. Mužstvo dočasně vede trojice stávajících asistentů Stanislav Hejkal, David Holoubek a Zdeněk Svoboda. Letenský klub intenzivně hledá Ščasného nástupce. 

Devětapadesátiletý trenér vedl Spartu od dubna 2015. V minulé sezoně dovedl tým do čtvrtfinále Evropské ligy a k druhému místu v české lize. Ve Spartě předtím působil i v letech 1998 a 1999 a slavil dva mistrovské tituly.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 0:2. Derby rozhodl Mešanovič se Zmrhalem
Video se připravuje ...

Ščasný: Sedneme si s vedením a najdeme nejlepší řešení pro mužstvo
Video se připravuje ...

Koubek: Myslel jsem, že nás chycená penalta nakopne
Video se připravuje ...

Václav Kadlec: Slavia měla na rozdíl od nás enormní nasazení
Video se připravuje ...

Sparťané o řádění fanoušků: Nemám slov, řekl Koubek. Ščasný to chápe
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud