26. září 2016 • 13:19

Trable před Soluní. Liberec stále netrénuje, karanténa trvá

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli se po třídenní karanténě sejít dnes večer, jenže nucené volno se libereckým fotbalistům kvůli virové epidemii natáhlo minimálně do zítřka. Přitom již ve čtvrtek Slovan čeká druhý zápas v základní skupině Evropské ligy proti PAOK Soluň. „Věříme, že čtvrteční utkání budeme schopni odehrát, byť je evidentní, že tým nebude v optimálním stavu,“ řekl sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.



Na tým kouče Jindřicha Trpišovského uvalili krajští hygienici karanténu v pátek, nicméně o víkendu se měly příznaky nemoci jako malátnost či střevní potíže objevit nově u záložníka Ondřeje Bláhy.

„Stav se zlepšuje, nicméně karanténa zatím trvá. V úterý ráno se budou dělat kontrolní vyšetření u postižených hráčů a věříme, že bude hygienikem povoleno trénovat,“ osvětlil sportovní ředitel Nezmar.

Pro Liberec je to každopádně velká komplikace. Již ve čtvrtek má sehrát zápas Evropské ligy proti řecké Soluni. „Samozřejmě je to velká komplikace,“ přiznal trenér Severočechů Jindřich Trpišovský, jehož tým již přišel o sobotní ligový zápas v Karviné.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Liberec 1:0. První výhru Šilhavého trefil Škoda
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud