15. října 2016 • 19:20

Konflikty v Hradci! Slávisty nechtěli pustit na stadion, pak přišly rvačky

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas Hradce Králové se Slavií v 10. kole ePojisteni.cz ligy provázely velké emoce. Ovšem ne ani tak na trávníku jako v hledišti. A dokonce i ještě před stadionem. Desítky fanoušků Slavie se totiž na stadion dostaly s velkým zpožděním nebo vůbec. Důvodem bylo podle nich velké pochybení domácího klubu. O poločase pak zase museli policisté řešit šarvátku fanoušků přímo na tribunách.



Když dorazili na svá místa, čekal je šok. Desítkám fanoušků Slavie bylo před sektorem v Hradci Králové, do kterého měly zakoupené lístky, sděleno, že je tam pořadatelé nepustí. „Drželi nás tam, na stadion jsem se dostal asi ve 30. minutě,“ tvrdí jeden ze slávistů, kterého se situace v Hradci týkala.

Problémem podle všeho bylo, že Hradec dal hostujícím fanouškům do sektoru k dispozici více vstupenek, než bylo míst. Dokonce až dvakrát tolik.

„Hradec prodal vstupenky slávistům nad kapacitu sektoru a teď je nechce pustit dovnitř. Místo fotbalu řešíme selhání Hradce. Fakt hrůza,“ psal na Twitter člen představenstva Slavie a zástupce generálního ředitele Tomáš Syrovátka.

Jsme snad zvěř?!

Podle fanoušků Slavie jich tak zůstalo kolem dvou stovek před stadionem. „Dokonce nám pak nabízeli, že nám vrátí vstupné. Ze strany pořadatelů absolutní nezájem. Chovali se k nám jako ke zvěři,“ stěžoval si jeden ze slávistických fanoušků.

„Vedlejší sektor byl přitom poloprázdný, tam nás ale nepustili. Nakonec nás poslali do malého sektoru za brankou, kde jsme se neskutečně mačkali,“ dodává příznivec Slavie. Asi 50 fanoušků se dokonce na stadion údajně vůbec nedostalo.

Konflikty o poločase

Problémy s fanoušky nicméně pokračovaly, tentokrát kvůli rvačkám. O poločase se to totiž semlelo v domácím kotli. „Několik fanoušků Slavie přiběhlo do sektoru domácích a rvalo se to tam,“ prozradil jeden z diváků.

Tyto potyčky každopádně poměrně rychle vyřešila policie, některé z neukázněných fanoušků si navíc odvedla.

Zápas Hradce Králové se Slavií provázely konflikty fanoušků
Zápas Hradce Králové se Slavií provázely konflikty fanoušků

CELÝ SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 0:3. Čtvrtá výhra v řadě
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Slavia: Choreo hradeckých fanoušků - chtějí nový stadion
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud