16. října 2016 • 10:32

Zelinka upřel Liberci penalty. Skákat radostí nebudu, smál se Trpišovský

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Otevřené a dynamické utkání Dukly s Libercem skončilo 0:0 i vinou rozhodčího Miroslava Zelinky, který podle všeho upřel hostům dva jasné pokutové kopy. Kouč Slovanu Jindřich Trpišovský nechtěl bezprostředně po zápase sporné situace komentovat, nicméně vedení klubu zvažuje podle informací deníku Sport proti výkonu mezinárodního arbitra protest.



Poprvé se lavička Liberce vztekala nad verdiktem sudího Miroslava Zelinky ve 21. minutě. Záložník Slovanu Jan Sýkora si v pokutovém území přebral míč, když v tom do něj jak rozjetý vagon vlétl bek Ondřej Kušnír a oběma rukama ho povalil. Zelinka měl celou situaci jak na dlani, přesto nechal ve hře pokračovat.

Přehledný byl i druhý sporný moment v 62. minutě. Daniel Bartl si navedl míč do vápna, kde ho při pokusu o kličku podťal skluzem stoper Lukáš Štetina. Zelinka se už chystal odpískat pokutový kop, jenže podle hráčů si to na popud svého asistenta Dušana Pospíšila rozmyslel.

Dukla - Liberec: Bartl sražen v pokutovém území, hosté se marně dožadovali penalty
Video se připravuje ...

„Vím, že tam nějaké věci byly, ale z lavičky je strašně těžké ty situace posoudit. Pokud se ukáže, že to měly být penalty, skákat radostí určitě nebudu,“ komentoval to liberecký kouč Jindřich Trpišovský. Vedení Slovanu nicméně podle informací deníku Sport zvažuje podání protestu proti Zelinkově výkonu.

Dukla - Liberec: Kušnír srazil Sýkoru, Zelinka penaltu nenařídil
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Liberec 0:0. Šance ano, góly ne
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud