Tomáš Podvín
6. listopadu 2016 • 04:55

Kanonýr Škoda! Kdybych ho nedal na stopera, Slavia spadla, tvrdil Koubek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opět dokázal, že je střelcem k pohledání. Útočník Slavie Milan Škoda si v duelu s Bohemians 1905 (1:1) zpracoval těžký míč, vůbec neváhal a vypálil parádní ránu k tyči. Třicetiletý útočník tak dal svůj pátý gól v této ligové sezoně. A to proti týmu trenéra Miroslava Koubka, který z něj před lety na pár měsíců udělal ve Slavii stopera. „Ale to byla úplně jiná situace,“ vyprávěl po utkání zkušený kouč.



Ta myšlenka se nabízela. Dokázal Milan Škoda trenéru Koubkovi, že skutečně patří do útoku? „Ale tak to není,“ měl jasno kouč Bohemians 1905. „Když jsem tady byl, Slavii jsme zachraňovali. Byli tady stopeři, kteří na ligu neměli, dostali sedm gólů od Teplic,“ vysvětloval.

„Tvrdím, že kdybych Škodu na stopera nepřesunul, Slavia spadla. Hned v prvním zápase jsme ostatně brali bod z Plzně. Milanovi jsem tehdy řekl, že to nedělám pro něj, ale pro klub. Vím, že trochu trpěl, ale bylo to nutné,“ prozradil Koubek.

„Milan je samozřejmě útočník, i když tehdy mu to nestřílelo tak jako teď. Nyní může být v reprezentaci, tak jsem rád, že dal další gól, ale víc jsme mu naštěstí nedovolili,“ usmál se poté zkušený trenér.

Podobně to viděl i samotný střelec. „S trenérem Koubkem jsme o tom už několikrát mluvili. Dospěli jsme k tomu, že tehdy udělal, co musel,“ uznal Škoda. Teď už mu ale určitě nehrozí, že by se musel ze své oblíbené pozice stěhovat. Naopak to má být on, kdo potáhne svými góly Slavii k úspěchům.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Bohemians 1:1. Domácí pálili šance
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Tvrdý střet – Škoda místo míče nakopl Šmídovu nohu
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Parádní gól! Škoda si zpracoval balon a z otočky krásně vyrovnal
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud