2. ledna 2017 • 16:50

Bohemians 1905 zkouší obránce Nitrianského. Odešlo šest hráčů z podzimu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians 1905 dnes zahájili zimní přípravu i s obráncem Milanem Nitrianským, který do pražského klubu přišel na testy. "Klokany" opustilo šest hráčů z podzimního kádru.



Šestadvacetiletý Nitrianský na podzim působil v Liberci, kde s ním ale už pro jarní část sezony nepočítají. Bývalý krajní bek Českých Budějovic, Slavie či Příbrami má v nejvyšší soutěži na kontě 121 utkání a šest gólů.

Po dvou a půl letech se do Ďolíčku vrátil brankář Martin Berkovec . Bohemians si ho vypůjčili na půl roku ze Slavie jako náhradu za slovenského gólmana Viktora Budinského, kterého si z hostování předčasně stáhla Sparta.

Vedle Budinského v devátém celku tabulky po podzimu skončili slovenský útočník Matúš Mikuš, srbský obránce Zoran Gajič, finský záložník Tomáš Hradecký, ofenzivní hráč Jiří Jeslínek a zadák Antonín Křapka.

První zápas roku čeká Bohemians v sobotu proti Hradci Králové v rámci Tipsport ligy, v níž ve vyšehradské skupině narazí ještě na Příbram a druholigové Táborsko. Úvodní soustředění absolvují "Klokani" tradičně v severočeských Břízkách, vrcholem přípravy pak bude únorový herní kemp v Turecku, kde Pražané vyzvou MTK Budapešť, dánské Randers a Zenit Petrohrad.

Ligový podzim v 60 sekundách: Bohemians 1905
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud