Jan Podroužek
8. ledna 2017 • 11:41

Liberec lepí střed zálohy, vábí jihlavského záložníka Petra Hronka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo v sestavě, kde se teď ve Slovanu Liberec dějí přemety a kotrmelce, je střed zálohy. Odešel Jan Navrátil i Zdeněk Folprecht, naopak se vrátil Michal Obročník a Severočeši mají spadeno na další úlovek. Má jím být podle informací Sportu 23letý Petr Hronek z Vysočiny Jihlava.



Má nesporný talent, fotbalový um, ale jako by v něm ještě pořádně nevybuchnul. Výtečně mu vyšlo loňské jaro, kdy za Vysočinu nasázel ve čtrnácti ligových zápasech šest gólů, jenže v nové sezoně na podzim je statistika Petra Hronka chudší.

Výrazně pomohl Jihlavě až především v posledním kole, kdy jí jediným gólem zápasu vystřelil výhru nad Slovanem Liberec. A pointa je, že právě tam má mít údajně mladý záložník namířeno.

Slovan potřebuje nutně zalepit díry po odchodech Jana Navrátila a Zdeňka Folprechta, částečně i Jana Sýkory, který ve středu zálohy taky sem tam nastoupil.

Liberec má o Hronka zájem, a o přestup údajně stojí i sám hráč. Záleží ovšem na dohodě klubů, protože Hronkovi stále běží na Vysočině platná smlouva a klub si ho hodlá hezky nacenit.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud