5. února 2017 • 20:10

Deli poslal gól Ngadeovi do Afriky, Šilhavý se divil: On se trefil hlavou?!

Autor: Erik Krajdl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

On dal gól hlavou? Tomu nemůžu uvěřit! Jaroslav Šilhavý byl po výhře Slavie nad Krasnodarem 2:1 spokojený nejen s výkonem svého mužstva, ale také s navrátilcem Simonem Delim, který se podle něho trefil netradičně. „Bylo příjemné zjištění, že Simon dal branku hlavou. Možná gól posílal Míšovi do Afriky, aby také večer proti Egyptu skóroval,“ řekl trenér Pražanů pro oficiální klubové stránky.



Po skalpu dosavadně pátého týmu nejvyšší ruské soutěže byl trenér Slavie opravdu šťastný. „Výhra nás těší, protože Krasnodar je silný soupeř. Myslím si, že i náš výkon byl diametrálně odlišný od utkání s Osijekem. Hráli jsme mnohem lépe,“ vyzdvihl mužstvo Šilhavý

Pětapadesátiletý kouč se vrátil také ke středečnímu zápasu s chorvatským soupeřem. Podle něho se mužstvo zvedlo proti Krasnodarem hned v několika aspektech. „Naše hra se lepší. Proti Osijeku jsme sice odehráli dobré pasáže, ale tentokrát to bylo komplexnější v obou poločasech,“ řekl Šilhavý. „Měli jsme tam i další šance, mohli jsme dát více gólů, ale celkově jsme spokojeni,“ dodal.

Slávisté si mohou mnout ruce, protože se jim těsně před startem jarní části ePojisteni.cz ligy vrátili téměř všichni zranění hráči. „Jsem rád, že se nám vyprazdňuje marodka a že kluci mohli odehrát alespoň třicet minut. Dokonce i Per-Egil Flo už odehrál celé utkání a myslím, že to zvládl velmi dobře,“ liboval si trenér „sešívaných“. „Obrana fungovala, což se pak odrazilo i na výsledku,“ doplnil.

Poprvé v zimní přípravě nastoupil i stoper Simon Deli. „Ještě není v optimální formě, ale šedesát minut na hřišti zvládl velmi dobře. Navíc svůj výkon korunoval brankou,“ pochválil na závěr svého svěřence kouč červenobílých.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud