9. února 2017 • 04:40

Trpišovský nelituje, že zůstal v Liberci. Na vítr v sestavě si zvykl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na podzim se jeho jméno hodně často spojovalo se Spartou, kouč Jindřich Trpišovský ale zůstal v Liberci a vůbec prý nelituje. Ani poté, co se mu z kádru ztrácela jedna opora za druhou. „Naštěstí v tom mám praxi,“ usmíval se v rozhovoru pro iSport TV po vítězství 3:1 v přípravě nad Pískem. Jeho mužstvo už prý má opět tvář.



„Samozřejmě trpíme tím, že obměna je velká, trošku si na sebe zvykáme za pochodu. Ale je to výrazně lepší než v lednu,“ hodnotí Jindřich Trpišovský končící přípravu. „Máme konkurenceschopné mužstvo, i když bych se nebránil ještě posílení na některých postech,“ dodává.

Trpišovský: Velké změny v kádru? Jsem zvyklý, trenéra to rozvíjí
Video se připravuje ...

„Jsme takoví čekatelé. Máme vytipované nebo čekáme na tři hráče, kteří by se nevešli do sestavy v předních klubech,“ upřesňuje taktiku Slovanu, který musel narychlo skládat velkou část týmu.

„Naštěstí v tom mám praxi. Je to jiný styl práce, ale zase na druhou stranu to trenéra rozvíjí. Je to i náročné pro hráče, kteří jsou z klubů zvyklí na něco jiného,“ říká Trpišovský, který je ale s posílením spokojený. „Jsou tu hráči, které jsme v rámci možností chtěli.“

Kouč Liberce ani s odstupem nelituje, že neklapl jeho odchod do Sparty. „Dvakrát jsem se rozhodl zůstat v Liberci, rozhodoval jsem se srdcem, mám to tu rád, rozhodně toho nelituju,“ tvrdí, i když ho na severu Čech čeká boj o záchranu.

Bosančić: Tenhle Liberec je lepší, než ze kterého jsem odcházel
Video se připravuje ...

Kouřil: V Jablonci jsem moc šancí nedostal, v Liberci se o ně porvu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud