25. února 2017 • 21:33

Hlava, střela, penalta! Ngadeu se vrátil jako KRÁL, v Příbrami dal hattrick

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle byl návrat jak z hollywoodského filmu! Záložník Slavie Michael Ngadeu se poprvé objevil v ePojisteni.cz lize po titulu z Afrického šampionátu a jen tak na to asi nezapomene. Na hřiště Příbrami přišel v 51. minutě a o 27 minut později slavil hattrick. Ngadeu se navíc prosadil všemi možnými způsoby - hlavou, pěknou střelou a z penalty.



Po titulu s Kamerunem na Africkém poháru se vrátil Michael Ngadeu s velkou pompou. Od Slavie dostal za odměnu auto a fanoušci se těšili na jeho návrat na hřiště. Toho se dočkali v zápase 18. kola ePojisteni.cz ligy v Příbrami.

Ngadeu sice trochu nečekaně chyběl v základní sestavě, ale na hřiště se dostal chvíli po přestávce. Kamerunský záložník nahradil útočníka Milana Škodu a začala jeho show.

55. minuta - 1. gól. Ngadeu se pověsil do centru záložníka Jana Sýkory a tvrdou hlavičkou nedal brankáři Příbrami Aleši Hruškovi šanci.

Příbram - Slavia: Ngadeu hlavičkoval po rohu a Slavia vede 4:0
Video se připravuje ...

73. minuta - 2. gól. Záložník Slavie přebral míč před vápnem Příbrami, potáhl si ho a vypálil. Míč zapadl krásně za tyč. „Michael Henry,“ slavili fanoušci.

Příbram - Slavia: Mistr Afriky je při chuti! Ngadeu se trefil podruhé a je to 6:1
Video se připravuje ...

79. minuta - hattrick. Slavia dostala po faulu na Stanislava Tecla pokutový kop a její exekutor nebyl překvapením. Ngadeu dostal důvěru a poradil si s přehledem. Gólmana Hrušku poslal na druhou stranu a završil hattrick.

Příbram - Slavia: Lupták podrazil Tecla a Ngadeu má z penalty hattrick! 7:1 pro Slavii
Video se připravuje ...

Není divu, že fanoušci Slavie byli v euforii. A nejen oni. „Tak takhle se na hřiště vrací mistr Afriky. Míšo, vítej doma,“ psal na Twitter nadšený šéf Slavie Jaroslav Tvrdík. Ano, tohle byl návrat krále se vším všudy.

Útočník Slavie Muris Mešanovič proti Příbrami
Útočník Slavie Muris Mešanovič proti Příbrami

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud