2. března 2017 • 16:20

Trest za pyrotechniku: Fanda Slavie nesmí na ligu a má stop v přeboru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potrestala fanouška za použití nedovolené pyrotechniky v utkání 17. ligového kola mezi Slavií a Jihlavou půlročním zákazem vstupu na všechny stadiony první a druhé ligy. Zároveň Petru Mezeiovi zastavila činnost na čtyři soutěžní utkání. Hráči Sparty Lužná z okresního přeboru mohla komise udělit trest proto, že je členem FAČR.



Mezei není prvním takto potrestaným fotbalistou. Disciplinární komise udělila stejný trest v prosinci také dvěma fanouškům a členům FAČR Adamu Elefantovi a Davidu Vyskočilovi za to, že použili zakázanou pyrotechniku v utkání pražské Slavie s Mladou Boleslaví.

Disciplinárka na dnešním zasedání rovněž zahájila řízení s Jabloncem a Spartou Praha kvůli vzájemnému duelu 18. ligového kola. S domácím klubem bude řešit použití nedovolené pyrotechniky fanoušky a nevhodné chování diváků, s Letenskými pak stejné dva prohřešky a navíc ještě poškození zařízení stadionu.

Za čtyři žluté karty dostali trest na nadcházející kolo příbramský Jan Rezek, Vlastimil Daníček ze Slovácka, královéhradečtí Tomáš Malinský s Pavlem Černým a zlínští Róbert Matejov s Josefem Hnaníčkem.

Příbram - Slavia: 10 let na tribunách – fanoušci Slavie roztáhli velké choreo
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Sparta 3:1. Domácí rozhodli v úvodu, pálil Mehanovič
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud