8. března 2017 • 10:05

Na derby bude v Edenu plno. Zbývá už jen několik desítek lístků

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože do pražského derby mezi fotbalisty Slavie a Sparty zbývá ještě 25 dní, šlágr 22. kola první ligy je už prakticky vyprodaný. Fanoušci vykoupili vstupenky během hodiny předprodeje, takže souboj odvěkých rivalů bude 2. dubna stejně jako nedělní utkání červenobílých s Viktorií Plzeň sledovat v Edenu přes 19 tisíc diváků.



Fanoušci se ještě stále mohou na derby dostat tak, že si pořídí permanentní vstupenku na jarní část sezony. Na webu Ticketportalu je jich momentálně k dispozici několik desítek v cenách od 950 do 1850 korun.

Pokud si příznivci chtějí koupit lístek pouze na derby, jedinou možností je využít na internetu případných propadlých rezervací na utkání. Uvolnit se ještě mohou také rezervace na balíčky na zápasy s Teplicemi a Spartou.

Slavia díky návštěvě 19.084 diváků s Plzní drží rekord této sezony. Naposledy dorazilo na ligu více fanoušků v dubnu 2014, kdy vidělo derby na Letné o pět příznivců více.

Červenobílí po nedělní výhře nad Plzní 1:0 vedou tabulku o čtyři body před Viktorií, která má zápas na půdě Bohemians 1905 k dobru. Slavia bojuje o první ligový titul od sezony 2008/09.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Plzeň 1:0. Šlágr rozhodl Frydrych
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Dukla 1:0. Sparta hubenou výhru nakonec uhájila
Video se připravuje ...

Šlágr jara řečí čísel: Slavia dominovala a Plzeň porazila zaslouženě!
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 0:2. Derby rozhodl Mešanovič se Zmrhalem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud