13. března 2017 • 19:49

Trenér pro Spartu! Nejblíž je Petr Rada, v úterý už by mohl vést trénink

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta by mohla bez hlavního trenéra vydržet jen jeden den! V pondělí totiž byla od A týmu odvolána dvojice Tomáš Požár, David Holoubek a pokud půjde vše podle plánu, úterní trénink už by mohl vést nový trenér. Tím by měl být podle zdrojů iSport.cz blízkých vedení klubu nečekaně Petr Rada. Pražský klub by mohl zkušeného kouče, který vedl naposledy Příbram, ale trénoval i národní tým, v úterý oficiálně jmenovat a potvrdit jeho nástup do funkce.



Petr Rada v úterý nejspíš dorazí na Letnou, aby jednání se Spartou dotáhl. Pokud se na všem domluví, což je velmi pravděpodobné, povede rovnou trénink prvního mužstva. Smlouvu by měl podepsat do konce sezony.

Asistenti Zdeněk Svoboda a Stanislav Hejkal by měli ve svých funkcích pokračovat. Naopak David Holoubek a jeho asistent Petr Havlíček se vrací k mládeži. Tomáš Požár zůstane v roli sportovního ředitele.

Rada má za sebou bohatou hráčskou i trenérskou kariéru. Dvakrát vedl pražskou Slavii, hned čtyřikrát Teplice, působil také na lavičce Jablonce, Liberce, Plzně, Jihlavy či naposledy Příbrami. Necelý rok byl trenérem české reprezentace.

Osmapadesátiletý trenér, který je známým bouřlivákem, je s 285 odkoučovanými zápasy v lize sedmým nejzkušenějším českým trenérem.

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 1:0. Zmar Letenských, střelec Da Silva a řádění chuligánů
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud