Stanislav Hrabě
5. dubna 2017 • 04:59

Koubek po bídě končí na lavičce Bohemians! Novým trenérem je Hašek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žalostné jarní výsledky, ubohé tři body za bezgólové remízy a jediný vstřelený gól, z čehož vyplynul pád na 13. místo tabulky ePojisteni.cz ligy pouhé čtyři body od sestupové příčky. To znamená konec zkušeného trenéra Miroslava Koubka na lavičce Bohemians 1905. Pražský klub přebírá současný kouč druholigové Vlašimi Martin Hašek. Informaci deníku Sport potvrdil i samotný klub.



Jako tradičně se rozčiloval, emotivně prožíval každé zaváhání svého svěřence či pochybení rozhodčího. Nedal na sobě znát, že ví, jak je jeho pozice na trenérské lavičce ohrožena.

Miroslav Koubek vedl ale ve čtvrtfinálovém duelu MOL Cupu proti Mladé Boleslavi tým Bohemians Praha naposledy. To klub dnes potvrdil. Na lavičce „klokanů“ ho střídá Martin Hašek , jenž má v pražském týmu syna.

„O zájmu Bohemky jsem se dozvěděl při cestě na zápas s Baníkem Ostrava, kdy mi volal trenér Koubek. Řekl mi, že mě pravděpodobně bude Bohemka kontaktovat a že se tak nejedná za jeho zády. S trenérem Koubkem mám dobré vztahy a právě on mě na pozici trenéra členům vedení klubu doporučil. Druhý den ráno jsem se sešel s panem Držmíškem,“ popsal pro oficiální web klubu dění v posledních dnech Hašek.

Koubek už dřív dospěl k rozhodnutí, že v Ďolíčku nevydrží déle jako jednu sezonu „Před několika týdny jsem dospěl k závěru, že i přes podepsanou tříletou smlouvu bude mé působení v Bohemce pouze roční,“ řekl pro klubové stránky.

Nakonec konec jeho působení v Bohemians byl ještě rychlejší „Po výsledcích v minulých kolech jsme se domluvili s představenstvem klubu na předčasném ukončení naší spolupráce,“ uvedl. "Myslím si, že za práci v Bohemce se nemusíme stydět," vzkázal fanouškům.

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Bohemians 1905 1:0. V záchranářském souboji uspěli Středočeši
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians 1905 - Dukla Praha 1:2. Domácí vedli od první minuty, přesto jsou bez bodu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Plzeň 0:1. Viktoria stáhla náskok Slavie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud