10. dubna 2017 • 18:50

Tvrdík: Šural měl plnou pusu odsudků, teď ze sebe udělal směšnou postavu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před týdnem nejhlasitěji odsuzoval přifilmovaný pád Ruslana Mingazova, kvůli kterému přišla Sparta o výhru v derby na Slavii (1:1). Jenže o týden později proti Brnu (3:2) útočník Letenských Josef Šural sám pád přihrál a stejně jako v derby následovala penalta. Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík ho za to v pořadu O2 Sport Tiki-Taka kritizoval. „Speciálně on by si na to měl dát pozor,“ rýpl si do Šurala. Prozradil navíc i to, že společně s majitelem Sparty Danielem Křetínským už jednal o možném zrychleném zavedení videorozhodčího do nejvyšší soutěže.



Šural sice po zápase s Brnem tvrdil, že šlo o jasnou penaltu, opakované záběry ale ukázaly něco jiného. „Já bych ji nepískal. Je to stejné jako u Mingazova. Penalta má být, když ho bránící hráč podrazí,“ měl jasno v show Tiki-Taka Vladimír Šmicer .

Ještě více toho měl k Šuralově pádu na srdci šéf Slavie Jaroslav Tvrdík . „Za každou cenu chceme hrát fair play. Jsem velmi rád, že Mingazov alespoň připustil, že se ta penalta pískat nemusela. Šel si pro ni, není to něco, na co bychom byli pyšní. Ale my rozhodčího nijak neovlivňovali,“ řekl.

Šéf Slavie Tvrdík v Tiki-Taka: Šural ze sebe udělal za týden směšnou postavu
Video se připravuje ...

„Proto mě hodně mrzely zbytečné komentářů sparťanů. Hlavně pana Váchy , který mi to mohl říct do očí, a právě pana Šurala, který přesně věděl, co se stalo. On by si na to měl dávat pozor, když měl plnou pusu odsudků na Mingazova a za týden udělal dle mého to samé,“ pokračoval Tvrdík. „Pan Josef Šural ze sebe udělal za týden docela směšnou fotbalovou postavu,“ mínil šéf Slavie.

Navíc prozradil, že už se v minulých dnech setkal i s majitelem fotbalové Sparty Danielem Křetínským, s nímž mimo jiné i kvůli těmto sporným situacím řešil institut videorozhodčího. "Mluvili jsme spolu o tom, že bychom mohli i finančně pomoci při zrychleném zavedení videa, protože nám všem jde o důvěryhodnou soutěž," dodal Tvrdík.

Sparta - Brno: Šural upadl přes Taščiho nohu, Lafata suverénně proměnil penaltu. 3:1
Video se připravuje ...

Slavia - Sparta: Mingazov naskočil na Karavajeva, sudí Franěk mylně nařídil penaltu. Škoda srovnal na 1:1
Video se připravuje ...

Josef Šural tvrdí, že svůj pád ve vápně, po kterém se pískala rozhodující penalta, nepřihrál
Josef Šural tvrdí, že svůj pád ve vápně, po kterém se pískala rozhodující penalta, nepřihrál

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud