12. dubna 2017 • 05:00

Slavia lační po posilách. Do sestavy chce od léta talenta Černého!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia je v plném zápřahu v boji o ligový titul, ve hře je i v ligovém poháru. Zároveň ale hledí do budoucna. V edenských kancelářích započal čilý ruch, důvod je zřejmý. Letní posily. Šéf klubu Jaroslav Tvrdík koncem března na zasedání představenstva odtajnil seznam jmen. Ten je pořádně nadupaný. Podle informací Sportu je jednou z priorit příchod Václava Černého, který momentálně nedostává prostor v prvním týmu Ajaxu. Téměř jistě by šlo o formu hostování.



Prakticky bezedné finanční možnosti zaručené čínskými majiteli a touha proskočit do Ligy mistrů. To jsou hlavní důvody Slavie, proč v létě ještě nabušit už takhle silné mužstvo.

Koncem března poprvé zasedlo slávistické představenstvo k tématu posil. Vznikl široký seznam hráčů, na které bude pražský klub v létě cílit. „Bude to velké. Liga mistrů po mnoha letech volá,“ navnadil fanoušky předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík . On je tím, kdo má při nákupu posil poslední slovo.

Na vrcholu slávistického seznamu se vyhřívá největší český talent současnosti Václav Černý. Šikovný křídelník září v rezervním týmu Ajaxu Amsterdam, v áčku ale dostává minimum prostoru.

I proto se hovoří o možné změně klimatu. Pokud by došlo k dohodě se Slavií, téměř určitě by se jednalo o hostování. Na trvalý přestup by hráč ani jeho agent neslyšeli.

Slavia stejně jako v předchozích dvou přestupových obdobích rozjede přestupový uragán, při kterém budou vzduchem létat klidně i stovky milionů korun. „Slavia bude na trhu opět hodně aktivní, jednoznačně nejaktivnější ze všech českých klubů,“ konstatuje agent, jenž si nepřál být jmenován.

Jaké další hráče chce přivést? Velké téma čtěte ve středečním Sportu. Elektronickou verzi novin včetně archivu najdete ZDE »

Titulní strana deníku SportFoto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

CELÝ SESTŘIH: Karviná - Slavia 1:2. Mešanovič trefil hostům tři body
Video se připravuje ...

TIKI-TAKA: Nová éra Slavie? Vždyť vyhráli jen pár zápasů, čílil se sparťan Hejma
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud