Michal Koštuřík
9. května 2017 • 20:00

Kapitán Zavadil končí ve Zbrojovce! Odchází z Brna a posílí Opavu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podržte se, tento přestup byste nečekali. Brněnský záložník Pavel Zavadil (39) odehraje za Zbrojovku poslední tři ligové zápasy a v půlce června se bude hlásit na začátku přípravy Slezského FC Opava! „Už je to podepsané,“ potvrdilo isport.cz několik důvěryhodných zdrojů. Nezapíral ani kouč druholigového účastníka Roman Skuhravý. „Je to pravda. Hledali jsme lídra jako je Pavel,“ raduje se ze zvučné posily. Odchod svého kapitána potvrdila později na klubových stránkách i samotná Zbrojovka.



Zavadilovi končí v Brně smlouva. Klub mu sice nabídl novou, ale on ji nepodepsal. Táhne ho to domů, v Opavě se s rodinou usadil. „Už jsem rozhodnutý, kde budu hrát, ale oznámím to až po zápase v Příbrami,“ reagoval dnes večer Zavadil.

Zkušený středopolař, jenž v neděli přihrál na oba góly ve vítězném utkání se Zlínem, měl víc možností. Podle informací isport.cz se mu nabízely angažmá Baník Ostrava či Sigma Olomouc.

Přetahovanou však vyhrál papírově nejslabší aktér „bitvy“, aktuálně třetí celek FNL a finalista MOL Cupu. „Bombardovali jsme ho,“ usmál se Skuhravý, jenž si vyhodnotil, že hráče jako je Zavadil v mužstvu nutně potřebuje.

„Ztráceli jsme se soupeři, které jsme měli porážet. V těch zápasech nám chyběl zkušený osový hráč. Zavoš je v Opavě doma, známe jeho charakter. Jeho příchod je obrovský signál, že to myslíme vážně,“ dodal Skuhravý.

V Brně za pět let svému kapitánovi už oficiálně poděkovali. „S Pavlem jsme vedli v několika etapách jednání o jeho dalším působení ve Zbrojovce. Nabídli jsme mu dvouletou smlouvu s následným působením v manažerské pozici, ale nakonec zvítězila rodina, což respektujeme. Za pět let výtečných služeb patří Pavlovi obrovský dík a do další kariéry mu přejeme hodně štěstí,“ prohlsil na klubových stránkách majitel Zbrojovky Václav Bartoněk.

Více informací najdete ve středečním vydání deníku Sport

Brno - Ml. Boleslav: Znovu vyrovnáno! Zavadil se nádherně trefil z přímého kopu
Video se připravuje ...

Plzeň - Brno: Zavadil jde na hřiště – vrací se po těžkém zranění
Video se připravuje ...

LIGA NARUBY SPECIÁL: Dárek pro Zavadila - archivní víno z roku 1978
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud