Richard Šíma
25. května 2017 • 10:59

Udrží Karviná Budínského? Je o něj zájem z elitních českých klubů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Karviná možná přijde o svého nejproduktivnějšího hráče. O Lukáše Budínského, který v sezoně nastřílel sedm gólů a na čtyři přihrál, což z něj aktuálně dělá desátého nejproduktivnějšího hráče v první lize, je zájem. Podle informací Sportu disponuje Karviná nejméně dvěma nabídkami z tuzemských elitních klubů. Prodá Budínského, nebo se jej bude snažit udržet?



Budínský, odchovanec Bohemians, je pro prvoligového nováčka mimořádně potřebným hráčem. Má velkou zásluhu na tom, že Karviná si v této sezoně navzdory velmi skeptickým předpovědím vedla velmi slušně.

V Karviné hraje už tři roky a má i nadále platnou smlouvu a jen složitě by za něj klub v případě ztráty hledal náhradu. Jedenáct bodů v tabulce produktivity má v týmu kouče Jozefa Webera aktuálně v této sezoně jen on.

„Mohu potvrdit jen to, že nejméně dvě nabídky na Lukáše z ligy opravdu máme,“ řekl Lubomír Vlk, sportovní ředitel MFK Karviná. Kdo o Budínského tolik stojí? Sparta? Slavia? Plzeň?

„V této chvíli řeknu jen tolik, že se jedná o dva kluby z elitní prvoligové pětice. Víc prozradit nemůžu. K jednáním teprve usedneme, čeká nás poslední ligový zápas, na ten se v této chvíli plně soustřeďujeme,“ řekl Vlk, jehož klub prodloužil smlouvu se stoperem pavlem Košťálem i se záložníkem Markem Janečkou.

Karviná - Plzeň: Budínský propálil Kozáčika a Karviná zase vede 2:1
Video se připravuje ...

MOJE JEDENÁCTKA: Budínský vybral sebe i hráče pražských "S" a Plzně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud