25. května 2017 • 18:33

Třesk v Plzni? Po sezoně mají skončit Ivanschitz, Zeman i Hromada

Vstoupit do diskuse
0
  • Kádr Plzně opouští po sezoně 2016/17 čtveřice hráčů, mezi nimi například rakouská hvězda Andreas IvanschitzKádr Plzně opouští po sezoně 2016/17 čtveřice hráčů, mezi nimi například rakouská hvězda Andreas IvanschitzFOTO: Koláž iSport.cz

    Přetahovaná se Slavií o titul ještě neskončila a Viktoria Plzeň už intenzivně řeší skladbu mužstva pro příští ročník. Západočechy v něm povede staronový trenér Pavel Vrba a tým si již začíná budovat podle svých představ. Podle informací deníku Sport opustí klub kvarteto hráčů mezi nimiž je například i rakouská hvězda Andreas Ivanschitz, který Plzeň posílil na jaře.  

  • Andreas Ivanschitz

    Záložník Viktorie Plzeň Andreas Ivanschitz se proti Liberci nevešel ani na lavičkuFoto Jaroslav Legner (Sport)

    Pozice: záložník
    Věk: 33
    Cena: zdarma

    Záhada. Rakušan, který přišel s gloriolou největší zimní posily, neměl důvěru trenérů. Zatímco u dua Zdeněk Bečka – Pavel Horváth se to dá pochopit, v případě Romana Pivarníka to bylo zarážející.

  • Martin Zeman

    Zprava Martin Zeman z Plzně a Pavel Eismann z Karviné v jednom ze soubojů utkání fotbalové ePojisteni.cz ligyFoto ČTK

    Pozice: záložník
    Věk: 28
    Cena: 10 milionů

    Problémový hráč se s Pavlem Vrbou už jednou v Plzni setkal, jenže vysoká očekávání nenaplnil. A oporou není ani v tomto ročníku. Proto mu bývalý kouč národního týmu už druhou šanci nedá.

  • Tomáš Poznar

    Útočník Tomáš Poznar se raduje z branky Plzně do sítě KišiněvaFoto Michal Beránek Sport

    Pozice: útočník
    Věk: 28
    Cena: 5 milionů

    Urostlý útočník zatím v modročerveném dresu neskóroval, to mluví za vše. Na klub této úrovně nemá technicky ani mentálně – a navíc je schopen si to přiznat. V lize však nebude mít o nabídky nouzi.

  • Jakub Hromada

    Mladý plzeňský záložník Jakub HromadaFoto Michal Beránek Sport

    Pozice: záložník
    Věk: 20
    Cena: konec hostování

    Další nepochopitelný případ. Byť slovenský záložník patřil k nejlepším hráčům tápajícího týmu, poslední zápas odehrál 7. dubna v Hradci Králové. Pak z kádru nadobro zmizel. Vrátí se do Itálie.


Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud