3. července 2017 • 09:59

Heurtaux do Sparty zřejmě nepůjde. Zájem opadl, klub už hledá jinde

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl se stát další posilou pražské Sparty, v uplynulých dnech se hovořilo o tom, že dokončení příchodu stopera Thomase Heurtauxe z Udinese je už pouhou formalitou. Podle informací deníku Sport ovšem francouzský stoper největší tuzemský klub neposílí.



V defenzivě Letenských je pod novým trenérem Andreou Stramaccionim pořádné rušno. Ani do přípravy se nezapojili Mario Holek , Ondřej Mazuch a Matěj Hybš, se kterými Sparta nepočítá.

Naopak z Dukly za milion eur přišel slovenský stoper Lukáš Štetina. Tím však Stramaccioniho plány nekončily. Chtěl obranu a posílit a nejlépe hráčem ze zahraničí.

Variantou byl zkušený Thomas Heurtaux z italského Udinese. Jednání ohledně jeho příchodu však do finále nedospějí. Zájem Letenských o služby 29letého zadáka opadl, turecká média navíc informují o tom, že by hráč mohl zamířit do tamního Antalyasporu.

Sparta už se zároveň poohlíží po jiném stoperovi, její pozornost směřuje výhradně do zahraničí. Italský kouč Andrea Stramaccioni má momentálně k dispozici tři klasické střední obránce, Lukáše Štetinu, Davida Hovorku a Michala Kadlece . Na postu stopera pak může naskočit i Costa Nhaimonesu, ten ovšem dál zůstává na marodce.

V pondělí se navíc ke klubu připojí nejdražší posila v historii české ligy. Izraelský reprezentant Tal Ben Chaim vyšel Spartu na 76 milionů korun, ale dosud si v rodné zemi vyřizoval všechny povinnosti a až nyní se bude hlásit na Letné.

Stramaccioni poprvé na lavičce Sparty působil klidně: Nebylo třeba projevovat emoce
Video se připravuje ...

Martin Frýdek má za sebou hodně složité období
Martin Frýdek má za sebou hodně složité období

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud