6. července 2017 • 04:30

Poznar: V Plzni se to vyvrbilo, že bych nehrál. Baroš je mimořádný

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Poznar bude pro sezonu 2017/18 členem kádru Baníku Ostrava, kam přišel na hostování z Viktorie Plzeň. S novým prostředím se sžívá dobře, jak platný může znovu prvoligovému týmu být, ukázal v přípravném utkání se Slováckem. Baník zvítězil jasně 6:1 a Poznar vstřelil jeden gól, výborně mu navíc seděla spolupráce s Milanem Barošem, od kterého se může fotbalově hodně naučit. 



Bývalý kapitán Zlína si spolupráci se zkušeným střelcem nemůže vynachválit. „Je to mimořádný člověk i hráč, obrovská legenda. Musím se přiznat, že si hrozně užívám být po jeho boku,“ řekl po vysoké výhře nad Slováckem. Věří, že se od vítěze Ligy mistrů s Liverpoolem může ještě mnohé naučit.

Poznar o spolupráci s Barošem: Strašně si to užívám, mimořádný fotbalista i člověk
Video se připravuje ...

Poznar bude v Ostravě hostovat z Plzně. V ní chtěl pokračovat, těšil se na působení pod trenérem Vrbou . „Myslím si, že to je špičkový trenér, pro Plzeň jak stvořený. Chtěl jsem tam zůstat, ale vyvrbilo se to tak, že kádr je tak našlapaný, že bych nehrál,“ okomentoval svůj odchod z týmu vicemistra.

Ve hře byl i návrat do Zlína, který si zahraje základní skupinu Evropské ligy. Z přesunu zpět do rodného města ale nakonec sešlo. „Bylo to lákadlo, i z toho důvodu, že zůstal trenér (Bohumil Páník). Nicméně vyšlo to tak, že nakonec jejich zájem opadl, na druhou stranu v Baníku vygradoval. Tady jsem taky spokojený, znám tu trenéry, ta spolupráce je velmi pestrá,“ pochválil si působení pod novým koučem Baníku Radimem Kučerou.

A cíl, kterého chce s Baníkem dosáhnout? Žádné záchranářské boje, držet se ve středu tabulky, ještě lépe v její horní polovině. Sám k tomu chce přispět dostatkem gólů. Podaří se 28letému útočníkovi po boku Milana Baroše zapomenout na nepovedené angažmá v Plzni?

Trenér Baníku Kučera: Baroš a Poznar jsou gólová síla
Video se připravuje ...

Baník Ostrava porazil v přípravě 6:1 Slovácko, Baroš válel
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud