11. července 2017 • 18:40

Rosický v akci, trénoval se Spartou bez úlev! Vypadá to nadějně, hlásí

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RAKOUSKA | Jestliže v pondělí odpoledne vyběhl na krásně zastřižený trávník v rakouském Bad Häringu jen zlomek hráčů, v úterý to byl úplně jiný příběh. Když se krátce před šestou odpolední začaly z nedalekého hotelu trousit první skupinky hráčů, hlavní hvězdy nechyběly. Třeba Marc Janko. A především Tomáš Rosický. „Teď jsem mnohem dál, než v zimě. Ale nemám časový limit, kdy bych chtěl naskočit,“ prohlásil hvězdný záložník.



Už v průběhu přípravy šly z tábora Sparty informace, že rekonvalescence hvězdného středopolaře postupuje správným směrem. Úterní trénink na herním soustředění v Rakousku to podtrhl. Rosický absolvoval se spoluhráči úplně všechno.

Na úvod klasické protažení, následně cvičení zaměřené na přesnost přihrávek, zlepšení kombinace a souhry. A taky taktické nácviky, kdy si trenér Andrea Stramaccioni rozestavil po hřišti a ze středového kruhu jim v angličtině udával pokyny. Ani v tomhle případě Rosický nechyběl, postavil se na oblíbený post podhrotového hráče. „Můj návrat vypadá nadějně, žádné úlevy nemám,“ prozradil.

Jestliže v prvních týdnech přípravy se Pražané zaměřovali výhradně na nabírání kondice, nyní už se plně věnují herním prvkům. Ve středu bylo na programu zakládání útoků od obrany. V hlavní roli Stramaccioni. Když bylo potřeba, zvýšil hlas. Hráče usměrnil. Po boku měl asistenta Radoslava Kováče , který vypomohl s překladem.

Na hřišti znovu chyběl Tal Ben Chaim, který se věnoval rekonvalescenci v bazénu a posilovně.

Dobrá zpráva pro Spartu! Podívejte se, jak Rosický trénuje bez omezení s týmem
Video se připravuje ...

Tomáš Rosický a Michal Kadlec při sparťanském tréninku
Tomáš Rosický a Michal Kadlec při sparťanském tréninku

Janko: Často čtete o kolapsu hráčů. Proto nabírám kondici pomalu
Video se připravuje ...

Stramaccioni po porážce: Výsledek není podstatný, hráče poznávám
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud