Richard Šíma
3. srpna 2017 • 20:00

Malý slávista Baroš před duelem s Ostravou: Budu fandit Baníku!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kope za pražskou Slavii, jeho otec je ikonou Baníku. Pro sedmiletého Patrika Baroše zdánlivě prekérní situace. V neděli se totiž Baník se Slavií na takřka vyprodaném vítkovickém stadionu střetne. A Milan Baroš bude v utkání znovu jednou z hlavních zbraní ostravského týmu. Celá Ostrava bude doufat, že s jeho pomocí Baník nějaký bodík uhraje. Ale jak se k celé věci staví sedmiletý hráč Slavie Patrik Baroš? Utkání sledujte ŽIVĚ na webu iSport.cz >>



„Můžete se ho zeptat, je tady,“ odpověděl ve čtvrtek Milan Baroš při setkání s novináři na otázku, která se vztahu jeho staršího syna k nedělnímu utkání týkala. Malý Patrik, který hraje za Slavii, protože Barošovi se usadili v Praze, neváhal s odpovědí ani vteřinu. Komu že bude v neděli fandit? „Baníku!“ vystřelil bez otálení.

Ta reakce vyvolala na tváři Patrikova otce úsměv. „A je vyhozen,“ zasmál se. „Má po kariéře,“ dodal Baroš na konto svého syna, který nyní tráví se svým otcem a celou rodinou prázdniny ve Viganticích.

Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.cz Přímé přenosy a sestřihy z HET ligy sledujte v HD kvalitě pouze na webu iSport.czFoto iSport.cz

Patrik v neděli nebude ve Vítkovicích chybět. Baník čeká těžký duel se silnou Slavií. Baroš nabádal svůj tým ke klidu. „Kluci se těší. Pro některé to bude největší zápas, co kdy hráli. Myslím, že se není čeho bát. To by bylo nejhorší, kdybychom se Slavie báli, byli ustrašení a čekali, co oni předvedou,“ upozornil Baroš, který se jedním vstřeleným gólem podílel na výhře Baníku 3:1 v prvním utkání sezony na hřišti Brna. „Všichni si ten zápas budeme chtít užít. Musíme všichni podat maximální výkon, abychom ho zvládli. Kabina je na to nachystaná, teď jenom to přenést na hřiště. A já myslím, že se to povede,“ dodal ostravský útočník.

Naposledy porazil Baník Slavii v květnu 2014. Z dalších čtyř vzájemných ligových duelů uhrál jediný bod.

Milan Baroš se po nějaké době představí doma v Ostravě. Baník bude bouřit, jak se na to on sám těší?
Video se připravuje ...

Brno - Ostrava: Baník v euforii! Baroš překonal Melichárka hlavičkou a hosté vedou 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud