30. srpna 2017 • 16:36

Téměř hotovo! Karavajev opouští Spartu, míří do Lokomotivu Moskva

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portál iSport.cz o tom informoval už v minulých dnech, nyní je to téměř hotovou věcí. Ruský obránce Vjačeslav Karavajev opouští pražskou Spartu a odchází do ruského Lokomotivu Moskva. Kluby jsou na transferu dohodnuté, zbývá doladit poslední papírové náležitosti. Letenští za Karavajeva vyinkasují 2,5 milionu eur (asi 65 milionů korun).



V minulé sezoně byl nejlepším hráčem Sparty. Vstřelil tři góly, přidal osm asistencí. I v momentech, kdy se Pražanům vůbec nedařilo, mohli se o výkonnost obránce Vjačeslava Karavajeva opřít. Konstantně kvalitní výkony vzbudily pozornost zahraničí, především v hráčově rodné zemi.

Kluby z Ruska se na Karavajeva začaly poptávat už v zimě. To se ohlásil Spartak Moskva, pro Spartu ale bylo nemyslitelné, že by se v polovině sezony svého klíčového muže zbavila.

V létě přispěchal s vážným zájmem Lokomotiv Moskva. Jednání probíhala delší dobu, podle informací portálu iSport.cz už je ale dohoda na světě. O přestup měl stát i sám hráč, jenž cítí, že z ruské ligy pro něj vede snazší cesta na světový šampionát, který pořádá jeho rodná země. „Karavajev zamíří do Lokomotivu, kluby jsou na přestupu domluvené. Zbývá doladit některé papírové náležitosti,“ uvedl zdroj dobře obeznámený s děním v letenském klubu.

Sparta by za dvaadvacetiletého reprezentanta měla vyinkasovat 2,5 milionu eur, tedy zhruba 65 milionů korun. Transfer by měl být oficiálně dotažen během několika hodin, Lokomotiv má totiž čas do pátečního poledne, aby Karavajeva zapsal na soupisku pro Evropskou ligu.

V novém dresu se Karavajev v rámci základní skupiny prestižní soutěže potká i se Zlínem.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Titul i tažení v Evropské lize. Tak šel čas s Lukášem Váchou ve Spartě
Video se připravuje ...

Stramaccioni po prohře v Brně: Hráči nejsou ve formě. Frýdek je stále člen týmu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Sparta 2:0. Pražany zaskočil poslední celek tabulky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud