Richard Šíma
1. listopadu 2017 • 13:23

Gólman Vašek končí v Baníku! Kvůli útoku na sportovního ředitele Vrťa

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekané. Ostravský brankář Petr Vašek v Baníku končí. Důvod? Podle informací deníku Sport je důvodem prudká hádka, která se v ostravské kabině strhla po nedělním utkání na Letné, které Baník se Spartou prohrál 2:3. Vašek měl ostře verbálně napadnout především sportovního ředitele Dušana Vrťa.  „Vedení klubu a osmatřicetiletý gólman se dohodli na předčasném rozvázání smlouvy. Důvody jsou interní záležitostí mezi oběma stranami,“ informoval Baník na svých internetových stránkách.



Baník dohraje podzimní část sezony nejspíše s gólmanskou dvojicí Martin Šustr – František Chmiel. Pro dosavadní jedničku Petra Vaška zůstane posledním startem za ligového nováčka nedělní prohra 2:3 na Spartě.

Po konci šlágru údajně neudržel Vašek po příchodu do kabin nervy a pustil se do sportovního ředitele Dušana Vrťa. „Bylo to drsné. Viděla a slyšela to celá kabina,“ řekl deníku Sportu zdroj, který si nepřál být jmenován. „Něco takového se nejen v Baníku asi dlouho nestalo,“ uvedl zdroj. Hádka trvala údajně několik minut a padaly hodně ostré výrazy.

Šlágr HET ligy mezi Plzní a Slavií sledujte na iSport.cz!

Šlágr HET ligy mezi první Plzní a druhou Slavií sledujte na iSport.cz Šlágr HET ligy mezi první Plzní a druhou Slavií sledujte na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

Vašek byl podle všeho kromě porážky podrážděn i tím, že rozhodčí proti Baníku odpískal velmi přísnou a spornou penaltu za zákrok stopera Azackého na Šurala . To byl ve spojení s frustrací z porážky spouštěč celého incidentu.

„Nebudu v souvislosti s těmito informacemi cokoliv komentovat,“ řekl Radim Kučera, trenér Baníku. Na otázku, zda mu v případě, zda mu zkušený brankář v kádru nebude chybět, odpověděl stručně: „Máme další dva brankáře. Uvidíme, co bude následovat.“

CELÝ SESTŘIH: Baník Ostrava - Jablonec 2:2. Domácí vydřeli bod
Video se připravuje ...

Sparta - Ostrava: Baroš střídá a ostravský kotel mohutně skanduje jeho jméno
Video se připravuje ...

Sparta - Ostrava: Granečný dostal druhou žlutou za faul na Zahustela a jde do sprchy
Video se připravuje ...

Sparta - Ostrava: Néstor pořádně protáhl Vaška umístěnou střelou k tyči
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud