2. prosince 2017 • 20:11

44. minuta: žlutá, 45. minuta: červená. Zlý muž Kušnír hloupě oslabil Duklu

Autor: mms
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě žluté karty během dvou minut, červená a konec. Obránci Ondřeji Kušnírovi se letošní ligová derniéra nepovedla. I kvůli jeho zkratům Dukla přišla o domácí neporazitelnost, s Teplicemi prohrála 0:2. „Jsem na Ondru naštvaný,“ neskrýval trenér Jaroslav Hynek.



Dvě žluté karty během pouhých dvou minut? To je unikát. A v Kušnírově případě hodně zbytečný, minimálně jednu žlutou si mohl odpustit. První dostal ve 44. minutě za poznámky k rozhodčímu Radku Příhodovi, druhou pár vteřin nato po faulu na Jana Rezka u postranní čáry.

„Myslím, že to byl úplně zbytečný faul. Byl jsem zády k bráně a přilítl mi zezadu na kotník. Bylo to zbytečné a hloupé, ale stalo se,“ poznamenal Rezek.

Kušnír se nechal vyloučit za stavu 0:1, druhý gól (právě od Rezka) Dukla inkasovala už v deseti. „Vyloučení Ondry Kušníra utkání stoprocentně ovlivnilo,“ přikývl trenér Dukly Jaroslav Hynek. „Jsem na něj naštvaný, protože to s ním poměrně dost často řešíme.“

Dukla - Teplice: Druhá žlutá karta během dvou minut a Kušnír v utkání předčasně skončil
Video se připravuje ...

Kušnír je recidivista, karty dostává pravidelně. „Bude se s tím muset nějak porovnat, aby se to už nestávalo. Loni měl kvůli trestům dvě pauzy, letos už stál taky,“ připomněl Hynek, že Kušnír v lize patří mezi zlé muže. K pěti žlutým kartám vyfasoval ještě jednu červenou, stejnou bilanci má už jen liberecká dvojice Roman Potočný & Ondřej Karafiát.

Kušnír po sobotním vyloučení přijde minimálně o jarní premiéru ve Zlíně a nejspíš schytá i výchovnou pokutu, což se dá vyvodit ze slov kouče Hynka: „Nechám si pro sebe, jak se k tomu postavíme, ale určitě to nezůstane jenom u pohovoru. Musím si to ještě v klidu promyslet.“

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Teplice 0:2. Pražané doma poprvé prohráli
Video se připravuje ...

Góly

Domácí:

Hosté: 32. Fillo, 48. Jan Rezek

Sestavy

Domácí: F. Rada (C) – Preisler (58. Schranz), Jiránek, Bezpalec, Kušnír – Daniel Tetour, Holenda, Bílovský – Holík, Djuranović (68. Brandner), Milošević.

Hosté: Jakub Diviš – Krob, Šušnjar, Král, Vondrášek – Kučera, Ljevakovič (C) – Jan Rezek, Fillo, Hyčka (87. Vošahlík) – Vaněček.

Náhradníci

Domácí: Hruška, Brandner, Koreš, Kovaľ, Mustedanagić, Ostojić, Schranz

Hosté: Šeda, Červenka, Soungole, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný

Karty

Domácí: Kušnír, Kušnír, Milošević

Hosté: Vondrášek, Ljevakovič

Rozhodčí

Radek Příhoda – Zdeněk Arnošt, Michal Pfeifer

Stadion

Na Julisce, Praha-Dejvice

Návštěva

1 322 diváků

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud