17. února 2018 • 19:50

Lé Giang zamknul v Boleslavi bránu. Čaroval, chválil ho kouč Mucha

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zamknul svou bránu, klíč od ní pevně uschoval do svých rukavic a střelci domácích ho z nich nedokázali vytřást. Karviná slaví cennou výhru 1:0 v Mladé Boleslavi na startu ligového jara především díky famóznímu výkonu svého brankáře Patrika Lé Gianga.  „Mě jsem zavřeno,“ culil se karvinský hrdina.



Slovenský brankář s vietnamskými kořeny se předvedl skvěle, vytáhl nejméně čtyři bravurní zákroky a držel naděje Karviné na bodový zisk. Ten byl nakonec po brance z druhé minuty nastavení, kdy se prosadil Tomáš Wágner, tříbodový.

„Nerad bych něco vyzdvihoval. Každá situace byla důležitá, protože musím být pořád stoprocentně koncentrovaný. Jsem rád, že jsem byl ve správný čas na správném místě a mužstvu jsem pomohl. Měl jsem zavřeno. Jsem rád, že to takhle dopadlo,“ radoval se Lé Giang.

Nejvíc ho ale samozřejmě hřály tři body. „Raduji se z každého vítězství, vidíte, ani nemám hlas. Ale o tom to je. Týmové vítězství je nejvíc,“ rozplýval se.

I ostatní členové týmu věděli, že kdyby nepředvedl takový výkon, Karviná by v Boleslavi na body těžko sahala. „Parádní výkon. Předvedl skvělé zákroky. Dá se říct, že chytil až neuvěřitelné věci, dvakrát čaroval na čáře. Patrik je pracovitý brankář, v tomhle zápase byl naším nejlepším hráčem,“ chválil ho karvinský trenér Josef Mucha.

Mladá Boleslav - Karviná: Mareš hlavičkoval zblízka, Le Giang zasáhl pohotově
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Karviná: Mebrahtu vypálil z otočky k tyči, Le Giang ukázal parádní zákrok
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Karviná: Le Giang se nenechal zaskočit střelou Mareše
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Karviná 0:1. V závěru rozhodl ze standartky Wágner
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud