24. února 2018 • 17:31

Pivarník se radoval z výhry nad Olomoucí: Dokážeme hrát kvalitní fotbal

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Olomouce v 18. kole první ligy prohráli v Brně 0:1 a mohou přijít o druhé místo v tabulce. Zbrojovka, které výhru zařídil gól Rafaela Acosty z 29. minuty, se vzdálila sestupovému pásmu na pět bodů. Hanácký nováček na hřišti Brna prohrál páté utkání nejvyšší soutěže za sebou bez vstřeleného gólu.



Roman Pivarník (trenér Brna): "Věděli jsme, že nás čeká hodně klíčový zápas vzhledem k tomu, jaký máme los. Doma dokážeme hrát kvalitní fotbal a myslím si, že jsme to proti silnému týmu zvládli a ubojovali důležitou výhru. Je trošku škoda, že jsme soupeři po chybách nabídli šance, ale celkově jsem s výkonem svého týmu spokojen. Udělali jsme před zápasem nějaké změny v sestavě a v rozestavení a vyplatilo se nám to."

Václav Jílek (trenér Olomouce): "Jsme samozřejmě zklamaní. Chtěli jsme si z Brna odvést minimálně bod. Ukázalo se přesně to, co se dalo od zápasu očekávat. Brno hrálo kompaktně, organizovaně, bylo aktivní. Pak jsme aktivitu přebrali my a měli šance. Bohužel jsme naprosto zbytečně inkasovali a hlavním problémem bylo to, že jsme naše šance nevyužili. To byl kámen úrazu. Brno vyhrálo zaslouženě, byť šťastně."

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud