10. dubna 2018 • 11:40

LIGOVÉ STŘIHY: Pokuty v Plzni? Nic neřeší, musely by být závratné

Autor: iSport.cz, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna výhra ze sedmi zápasů. Taková je jarní bilance plzeňských fotbalistů. Naposledy dostala Viktoria od Bohemians pět branek a před nedělním šlágrem se Spartou není v dobrém rozpoložení. „Pokud si dosud hráči mysleli, že si hrají vlastní soutěž, tak už si ji rozhodně nehrajou,“ glosuje uplynulé kolo v pořadu LIGOVÉ STŘIHY bývalý útočník Západočechů David Střihavka.



Inkasovat pět branek? To Pavel Vrba s plzeňským klubem pamatuje pouze z Ligy mistrů od Bayernu Mnichov. Po 23. kole HET ligy už to však neplatí. Lídr tabulky padl ve vršovickém Ďolíčku 2:5 a v kabině je pořádně napjatá atmosféra. Zdroje iSport.cz navíc tvrdí, že generální ředitel klubu Adolf Šádek uvažuje o udělení pokut.

LIGOVÉ STŘIHY: Pokuty v Plzni? Nic neřeší, musely by být závratné
Video se připravuje ...

„Ty ale nic neřeší. Muselo by se jednat o závratné částky, což se asi ani nemůže stát,“ namítá Střihavka. „Kluci jsou zkušení a ví, o co hrají. Jde jim o titul, Champions League i o peníze. Nejsou hloupí, aby si to sami nesrovnali v hlavě.“

V nedělním šlágru vyzvou Vrbovi svěřenci pražskou Spartu a nutně ji potřebují porazit. Pokud by neuspěli, hrozí, že se jim Slavia může začít nebezpečně přibližovat a mistrovský triumf bude v ohrožení.

„Hráči musí něco změnit, jinak se znovu začne hrát o titul,“ věští Střihavka. Ve VIDEU se podívejte na kompletní díl LIGOVÝCH STŘIHŮ. 

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Plzeň 5:2. Debakl lídra ligy, za domácí řádil Mašek
Video se připravuje ...

UNIKÁTNÍ 360° VIDEO: Podívejte se do šatny Bohemians před a po výhře nad Plzní
Video se připravuje ...

Zklamaní hráči Plzně po vysoké prohře na Bohemians 2:5
Zklamaní hráči Plzně po vysoké prohře na Bohemians 2:5

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud