Jan Vacek
Premium
17. dubna 2018 • 21:00

Hrubky u bránění standardek v Plzni? Podívejte se na sparťanské viníky

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruce v bok, kroucení hlavou, nevěřícný výraz ve tváři. Asi tak mohl trenér Sparty Pavel Hapal reagovat na způsob, jakým jeho mužstvo odhodilo parádně rozehraný šlágr na půdě Viktorie Plzeň. Letenští neudrželi náskok 2:0, když dvakrát kardinálně chybovali při bránění rohu. Stará bolest se po čase znovu ozvala a smetla ambiciózní celek drtivou silou. V jakých konkrétních bodech letenský tým situace nezvládal?



Jsou ztráty a ztráty. Pokaždé, když přijde tým o body, tak to bolí. Jsou ale momenty, kdy se s neúspěchem srovnáváte přece jen o něco lépe. To ovšem není případ Sparty a jejího nedělního utkání v Plzni.

Rudí vedli po impozantním nástupu ve Štruncových sadech 2:0, nakonec se ale museli spokojit s bodem. Důvod? Mizerné počínání při obranných rozích. „Máme hráče, kteří se při bránění standardních situací neumí chovat,“ povzdechl si kouč Pavel Hapal.

Tenhle kostlivec sice v posledních duelech podřimoval ve skříni, v Plzni ale na hráče Sparty nekompromisně zaútočil. Špatné bránění standardek, to je totiž v podání největšího českého klubu letitý evergreen. Problémy s nimi mají dlouhodobě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud