1. května 2018 • 04:40

LIGOVÉ STŘIHY: Sparta potřebuje v obraně osobnost. I Baroš by se jí hodil

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdiskutovanější osobností uplynulého ligového kola byl nepochybně Milan Baroš. Zkušený kanonýr vystřelil Baníku klíčovou výhru nad Spartou, mnohými, včetně zástupců letenského klubu, byl ale kritizován za svůj způsob hry. Nejen o něm hovoří expert deníku Sport David Střihavka v tradičním pořadu Ligové střihy.



Venku to Spartě skřípe, a zápas na Baníku byl dalším jasným důkazem. Zatímco letenští tahouni jako Nicolae Stanciu jsou na hřištích soupeřů takřka neviditelní, osobnosti jako Milan Baroš dokáží vypjatý zápas strhnout na stranu oponenta Sparty.

"Spartě, a nejenom jí, by se takový hráč hodil. Takových, jako on, je málo, je vidět, jak hrozně miluje fotbal. Mnozí kritizují jeho výkon, ale myslím si, že to není na místě," říká David Střihavka v pořadu Ligové střihy. "Kdyby ho rozhodčí v některých situacích trochu umírnil, nebo mu třeba dal kartu za zákrok na Martina Frýdka, tak by si tím třeba zjednal respekt. To se nestalo a Milan Baroš toho využil jako v předchozích utkáních," naráží na to, že ostravská legenda hrála tak, jak jí rozhodčí Emanuel Marek dovolil.

LIGOVÉ STŘIHY: Sparta potřebuje v obraně osobnost. I Baroš by se jí hodil
Video se připravuje ...

Spartě ale nechybí osobnost jen v útočné části. Pod palbou jsou v poslední době i stopeři. To se potvrdilo i v Ostravě, kde po vystřídání Semiha Kayi dvojice Hovorka-Štetina ve středu obrany nepředvedla jistý výkon. "Sparta určitě bude řešit potenciální příchod nových stoperů," tuší Střihavka. "Sparta vzadu potřebuje vůdce, lídra, prostě osobnost. To mi tam trochu chybí," dodává. Co ještě letenský tým postrádá? Podívejte se v celém díle Ligových střihů.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud